Parusan Sampon stimulator pentru...

Parusan Sampon stimulator pentru femei x 200 ml

4016369846018
Stoc epuizat
56,00 lei
cu TVA

Parusan sampon stimulator este un concentrat de nutrienti care asigura in mod direct aprovizionarea cu substante nutritive concentrate la nivelul scalpului ai al radacinii firului de par.


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Caderea difuza a parului este asociata de regula cu tulburarile hormonale (menopauza, anticonceptionale, sarcina, problemele tiroidiene sau administrarea unor medicamente). 

Parusan sampon stimulator este un concentrat de nutrienti care asigura in mod direct aprovizionarea cu substante nutritive concentrate la nivelul scalpului ai al radacinii firului de par. Pe langa numeroase ingrediente de calitate superioara (biotina, L-arginina si vitamina E) contine in mod suplimentar un extract conceput special care opreste caderea parului si accelereaza semnificativ cresterea acestuia.

Parusan sampon stimulator pentru femei:

  • stimuleaza circulatia la nivelul scalpului
  • favorizeaza hranirea pielii capului cu substante nutritive
  • opreste caderea parului ai accelereaza faza de crestere a parului

Utilizare: samponul se aplica pe scalp si se lasa sa actioneze asupra pielii capului timp de 2-3 minute apoi se clateste cu o cantitate mare de apa. Se utilizeaza impreuna cu Parusan Tonic energizant.

Mai multe informatii despre Parusan pe: http://parusan.ro/gama-parusan

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte