Acid Acetilsalicilic 500mg Mărește

Acid Acetilsalicilic 500mg

Acest medicament este utilizat pentru combaterea durerilor de intensitate slaba sau moderata (cefalee, nevralgii, dureri musculare, dureri reumatice articulare si periarticulare, dureri dentare, dureri menstruale), combaterea febrei, fenornenelor inflamatorii in reumatismul poliarticular acut si atenuarea inflamatiilor articulare in poliartrita reumatoida.

More details

Produsele conțin TVA.
Pentru comenzi mai mari de 250 RON livrarea este gratuită!
Comandă telefonic:
0746 156 833 / 0332 102 582

1,50 lei (inclusiv TVA)

Informații

Compozitie
Comprimate care contin acid acetilsalicilic 0,500 g.

Actiune terapeutica

analgezic, antiinflamator, antipiretic, antiagregant plachetar.

Mod de administrare

Per os, de preferat dupa mese sau cu un antiacid. Se recomanda sfaramarea comprimatelor inainte de administrare.
Adulti -Ca analgezic si antipiretic: 10-15 mg/kgc (300-900 mg) la 4-6 ore.
-Ca antiinflamator: 20-40 mg/kgc la 12 ore.
-Ca antiagregant plachetar: 0,5g la 2 zile.
Copii -Ca analgezic si antipiretic: 50-65 mg/kg corp /24 ore repartizate in 4-6 reprize. -Ca antiinflamator: 120-140 mg/kg corp/zi 2-3 zile apoi 100 mg/kg corp/zi urmatoarele 4-7 zile.

Indicatii

Curativ in dureri moderate (cefalee, nevralgii, mialgii, artralgii, algii postoperatorii), febra, afectiuni inflamatorii. Profilactic pentru prevenirea trombozelor arteriale si venoase.

Contraindicatii
Hipersensibilitate la produs, afectiuni gastrointestinale active (gastrita, ulcer gastric sau duodenal), afectiuni grave hepatice si renale, deficit de G-6-PD, diateza hemoragica (hemofilie hipoprotrombinemie), copii mai mici de un an.

Prudenta in administrare
La persoanele cu afectiuni gastrointestinale in antecedente, in cursul ultimului trimestru de sarcina (in special ultimele 2 saptamani), la femeile care alapteaza (produsul trece in laptele matern), pre si postoperator, la copiii cu varicela sau gripa (risc de aparitie a sindromului reye).

Reactii adverse
Pot aparea tulburari: gastrointestinale (pirozis, epigastralgii), hipersensibilizare la produs (eruptii cutanate, bronhospasm), favorizeaza tendinta la hemoragii, sindrom Reye la copii cu varicela sau gripa.

Forma de prezentare

Benzi de hartie caserate cu 20 comprimate a 0,500 g.

30 alte produse în aceeași categorie: