Antinevralgic P x20cp Mărește

Antinevralgic P x 20 capsule

X00936

Este analgezic si antiseptic prin acidul acetilsalicilic si paracetamol; stimulent psihomotor slab si antimigrenos prin cafeina.

More details

Produsele conțin TVA.
Pentru comenzi mai mari de 250 RON livrarea este gratuită!
Comandă telefonic:
0746 156 833 / 0332 102 582

9,00 lei (inclusiv TVA)

Informații

Compozitie
1 comprimat contine acid acetilsalicilic 250 mg, cafeina 20 mg si paracetamol 150 mg.

Actiune terapeutica
analgezic si antiseptic prin acidul acetilsalicilic si paracetamol; stimulent psihomotor slab si antimigrenos prin cafeina.

Indicatii
Cefalee, nevralgii, mialgii, febra, gripa, dureri postoperatorii.

Mod de administrare
Cate 1 comprimat la nevoie, repetat de 3-4 ori/zi.

Contraindicatii
Alergie sau intoleranta la salicilati si antiinflamatorii nesteroidiene (inhibitoare ale sintezei prostaglandinelor); alergie specifica la paracetamol; ulcer gastroduodenal in evolutie, boli hemoragice si risc de hemoragii. Prudenta in boala ulceroasa neevolutiva, astm bronsic, la renali (in administrarea indelungata) si in timpul sarcinii (se va evita primul trimestru si in ultima luna). Se administreaza cu prudenta sau se evita (dupa caz) asocierea cu anticoagulante cumarinice (risc crescut de hemoragii), glucocorticoizi (risc de ulcer si hemoragii), metotrexat (creste toxicitatea acestuia), sulfamide antidiabetice (risc de hipoglicemie), probenecid si sulfinpirazona (efect uricozuric scazut), spironolactona (efect diuretic scazut).

Reactii adverse
epigastralgii, greata, voma; reactii alergice diverse, eruptii cutanate, bronhospasm;
rar: reactii anafilactoide diverse, cu asfixie sau colaps (intoleranta incrucisata pentru toate inhibitoarele sintezei prostaglandinelor);
tulburari de ritm si cresteri ale valorilor tensiunii arteriale.

30 alte produse în aceeași categorie: