Ivatherm UNA Crema Anti-aging toate...

Ivatherm UNA Crema Anti-aging toate tipurile de ten 50 ml

5943076000473
Ultimele produse in stoc
124,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Reduce vizibil adancimea si numarul ridurilor de pe fata si gat, creste luminozitatea tenului si reda supletea si finetea pielii mature

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Reduce vizibil adancimea si numarul ridurilor de pe fata si gat, creste luminozitatea tenului si reda supletea si finetea pielii mature. Creste fermitatea si grosimea pielii, reface conturul fetei. Vitalizeaza si protejeaza longevitatea celulelor stem din piele cu ajutorul celulelor stem vegetale, stimuland astfel regenerarea epidermului. 
Fara parabeni, fara fenoxietanol.

MOD DE UTILIZARE

Se aplica seara si/sau dimineata pe pielea curata a fetei si gatului. Constituie o excelenta baza de machiaj.

COMPOZITIE SI PROPRIETATI

PhytoCellTecTM Alp Rose este extract natural de Rhododendron ferrugineum, planta rara ce traieste in conditii climatice extreme, la peste 2000 m altitudine, in Muntii Alpi. Frunzele sale rezista verzi pe tot parcursul anului, adaptandu-se la frig, uscaciune si radiatii UV, precum si la rapidele schimbari ale climei. Extractul de celule stem vegetale creste vitalitatea si asigura protectia celulelor stem din piele. Acest ingredient stimuleaza regenerarea epidermului si imbunatateste functia de bariera. Pielea devine vizibil intinerita in 2 saptamani (Dr. Alain Beguin, Skin Test Institute, Elvetia).

Matrixyl 3000 este o combinatie de matrikine (peptide), inclusiv Palmitoyl Oligopeptide si Tetrapeptide Palmitoyl - 7, care stimuleaza regenerarea matricei dermului si sinteza acidului hialuronic. Desi fibroblastii (celulele producatoare de colagen si elastina) nu isi pierd niciodata capacitatea de a regenera dermul, cu varsta, functia lor incetineste. Acest ingredient relanseaza productia de fibre de colagen si elastina. Pielea se reconstruieste in profunzime, pentru timp indelungat. Creste grosimea si fermitatea pielii fetei si gatului, are puternic efect hidratant.

Untul de Cupuacu extras din fructele unui arbore care creste salbatic in padurea amazoniana este bogat in fitosteroli si acizi grasi , cu rol in refacerea continutului in lipide al epidermului, antioxidant si puternic hidratant. Reda supletea si aspectul catifelat al pielii, protejeaza impotriva efectelor nocive ale radiatiilor UV.

Apa termala Herculane este bogata in minerale si oligoelemente esentiale, cu proprietati calmante si antiiritante.

50ml

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte