Gerovital H3 Derma+ Crema antirid si...

Gerovital H3 Derma+ Crema antirid si fermitate 50 ml

5943000084661
Stoc epuizat
54,00 lei
cu TVA

Intreţinerea tenurilor ridate, lipsite de fermitate, tinere sau mature și stimulează sinteza proteinelor esenţiale ale matricii extracelulare


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Crema este dezvoltată pentru întreţinerea tenurilor ridate, lipsite de fermitate, tinere sau mature și stimulează sinteza proteinelor esenţiale ale matricii extracelulare. Astfel, creşte densitatea dermului şi fermitatea acestuia, are acţiune antirid, acţiune regenerantă şi restructurantă, de protecţie împotriva proceselor distructive declanşate de radicalii liberi şi de tonifiere.

Hipoalergenic. Fără parabeni.

Actiune:

Matrixyl synthe’6 creşte densitatea dermului şi fermitatea acestuia, prin relansarea sintezei matricii macromoleculare şi interferarea în dispunerea spaţială a fibrelor proteice esenţiale.

Acidul hialuronic
are capacitatea de a lega o cantitate mare de apă, fiind direct răspunzător de gradul de hidratare al pielii.

Sepiliftul
contribuie la reîntinerirea şi remodelarea pielii prin reducerea liniilor fine şi a ridurilor, prin reducerea imperfecţiunilor şi prin tonifierea acesteia.

Untul Sheea
şi Squalanul regenerează şi hrănesc pielea în profunzime, au efect revitalizant şi de prevenire a îmbătrânirii cutanate datorate radicalilor liberi.

Aquaxyl
este un ingredient hidratant de excepţie, pielea este optim hidratată, se normalizează procesul fiziologic de descuamare cu îmbunătăţirea microreliefului pielii şi se diminuează liniile fine.

Vitaminele A
şi E contribuie la blocarea reacţiilor oxidative şi a proceselor distructive cauzate de acestea.

Mod de utilizare:

Se aplică dimineața și seara pe fată, gât și decolteu, pe pielea curățată și demachiată.

50ml

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte