Gerovital H3 Derma+ Premium Care...

Gerovital H3 Derma+ Premium Care program intensiv de ingrijire booster antirid 7 fiole 2 ml

5943000096596
Stoc epuizat
99,00 lei
cu TVA

Program intensiv de ingrijire a tenului impotriva imbatranirii.


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Progamul intensiv de ingrijire a tenului impotriva imbatranirii este conceput sub forma unui kit cu 7 fiole, specific rutinei particulare a fiecarei zile din saptamana, fiecare oferind beneficiile unui tip de actiune in ingrijirea tenului.

1. si 5. Oxigenare:

Asigura nivelul energiei necesare pielii, in concordanta cu necesitatile si ritmul ei propriu de functionare pe toata durata zilei, stimuleaza rezistenta la stresul radiatiilor UV, accelereaza refacerea celulelor pielii.

2. Exfoliere cu AHA:

Asigura o exfoliere blanda, o regenerare a pielii din profunzime catre suprafata, o hidratare eficienta.

3. si 6. Antirid:

Matrixyl Synthe6 stimuleaza sinteza colagenului din piele actionand synergic cu acidul ferulic care protejeaza aceste fibre. Prin potentarea reciproca a principiilor active se obtin efecte antirid de durata.

4. Lifting:

Fiolele lifting contin un complex de collagen si elastina de origine marina si lipozomi cu acid hyaluronic, principia active care refac matricea extracelulara si imbunatatesc elasticitatea si fermitatea.

7. Vitaminizare:

Boosterul vitaminic este un cocktail de vitamin E, A si C care neutralizeaza efectele nocive ale radicalilor liberi, cu efecte benefice de regenerare a fibrelor de collagen si elastina, de imbunatatire a hidratarii, de ameliorare a texturii, uniformitatii si luminozitatii pielii.

Mod de utilizare:

Recomandam utilizarea pProgramului cel putin o saptamana pe luna. Fiecare fiola se va aplica seara, de preferat in ziua recomandata, pe fata, gat, decolteu si maini. Nu folositi mai mult de un kit cu 7 fiole pe saptamana.

Continuutul unei fiole se rastoarna in palma si se aplica prin masaj usor. Nu necesita clatire.

Dupa tratamentul de exfoliere se aplica Crema calmanta protectoare. Pe durata tratamentului de exfoliere se recomanda evitarea expunerii la soare, utilizarea unei creme cu factor de protectie Uv ridicat, evitarea produselor cosmetic cu potential sensibilizant. Se recomanda ca tratamentul sa se faca in anotimpurile putin insorite.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte