Persedon Zi x 15 comprimate

Persedon Zi x 15 comprimate

8032578476194
Stoc epuizat
34,00 lei
cu TVA
Recomandat persoanelor care doresc un produs natural pentru reducerea stresului si cresterea bunei-dispozitii, fara simptome cunoscute de dependenta sau sevraj la intreruperea administrarii.


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

  • Contribuie la functionarea normala a sistemului nervos:reduce stresul cotidian,anxietatea,iritabilitatea si starile de agitatie,asftel ajutand la reducerea manifestarilor cauzate sau accentuate de stresul cronic;
  • Ajuta la mentinerea tonusului general si a starii de bunadispozitie;
  • Ajuta la ameliorarea simptomelor digestive asociate stresului(disconfort abdominal,crampe);
  • Contribuie la mentinerea sanatatii aparatului cardio-vascular;
  • Contribuie la reducerea oboselii si a extenuarii si la mentinerea rezistentei;
  • Contribuie la mentinerea atentiei si a capacitatii de memorare si concentrare;
  • Datorita formulei din plante,Persedon Zi este mai bine tolerat decat medicamentele de sinteza(benzodiazepine,barbiturice,antidepresive)deoarece studiile clinice  existente au demonstrat lipsa instalarii tolerantei la administrarea repetata.
Precautii  si  contraindicatii :
Nu administrati Persedon Zi:
-daca sunteti alergic(hipersensibil)la Valeriana,Rhodiola,Roinita sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale Persedon Zi;
-adolescentilor si copiilor sub 14 ani;
Utilizarea concomitenta cu benzodiazepine,sau barbiturice,sau alte produse care contin Valeriana poate modifica eficacitatea Persedon zi.
In cazul persoanelor sensibile,utilizarea Persedon Zi pentru o perioada mai mare de 2 saptamani poate cauza durere de cap,tulburari gastro-intestinale si neliniste.
Sarcina si Alaptarea
Datorita datelor insuficiente cu privire la siguranta utilizarii Persedon Zi pe parcursul sarcinii si alaptarii,va rugam sa va adresati medicului dumneavoastra inainte de a lua acest supliment alimentar.
Administrare:se poate administra incepand de la varsta de 14 ani:1-2 comprimate pe zi,intre mese,cu un pahar cu apa.
Compozitie:extract hidroalcoolic uscat 8-10 din radacini de Valeriana(Valeriana officinalis,maltodextrina,dioxid de siliciu),cu 0.8%acid valerenic;extract hidroalcoolic uscat 4:1 din radacini de Rhodiola(Rhodiola rosea,maltodextrina),cu 3%rosavin;extract hidroalcoolic uscat din parti aeriene de Roinita(Melissa officinalis,maltodextrina,cu 2 %  acid rosmarinic;celuloza microcristalina(agent de incarcare),fosfat de calciu dibazic dihidrat(agent de separare),dioxid de siliciu si stearat de magneziu vegetal(antioxidanti).
 
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte