Nicorette Clear Patch 25mg/16h x 7 plasturi transdermici

A000739

McNeil AB

Terapie de substitutie in perioada de renuntare la fumat

Mai multe detalii

Adauga la lista dorintelor


 • Este adecvat celor care fumeaza cu regularitate in timpul zilei si doresc sa renunte complet la fumat. Este indicat sa renunti complet la fumat atunci cand folosesti plasturele transdermic NICORETTE.

  Actiune:
  Plasturele transdermic NICORETTE elibereaza in organism doze controlate de nicotina, in mod constant pe parcursul zilei, pentru a te ajuta sa depasesti dorinta de a fuma.
  Nicotina este eliberata in organism prin piele, pe parcursul a 16 ore. Absorbtia ei se face mai lent decat in cazul fumatului, de aceea trebuie sa fii pregatit sa astepti putin mai mult pana cand nu vei mai simti nevoie de a fuma.
  Daca fumezi mai mult de 10 tigari pe zi, atunci Nicorette Clear 25 mg este concentratia corecta de inceput pentru tine. Nicorette Clear este disponibil in 3 concentratii (25 mg, 15 mg si 10 mg), astfel incat sa poti incepe cu concetratia cea mai mare si sa reduci treptat pe parcurs.

  Mod de utilizare:
  Aplica plasturele transdermic in fiecare dimineata si indeparteaza-l inainte de a merge la culcare.
  Aplica plasturele transdermic pe o suprafata curata, uscata si fara par a pielii (pe piept, umar, antebrat sau sold) astfel incat sa existe posibilitatea schimbarii locului de administrare de fiecare data, pentru a evita iritarea locului.
  Nu este indicat:
  Nu aplica plasturele transdermic in acelasi loc al pielii doua zile la rand.
  Nu folosi plasturele transdermic pe pielea inflamata sau ranita.
  Nu fuma cand porti plasturele transdermic.

  1 plasture se aplica in zone unde nu deranjeaza, in fiecare dimineata si se pastreaza 16 ore, timp de 2/3 saptamani, dupa care se reduce doza la 15 mg si apoi la 10 mg. Durata recomandata a programului este de 3 luni.
  Este important sa reduci treptat cantitatea de nicotina ce se absoarbe in corp, pana cand depasesti complet nevoia de a fuma.

7 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Nicorette Clear Patch 25mg/16h x 7 plasturi transdermici

Nicorette Clear Patch 25mg/16h x 7 plasturi transdermici

Terapie de substitutie in perioada de renuntare la fumat