Giardinon sirop 100ml, FarmaClass

Giardinon sirop 100ml, FarmaClass

6424100000069
Stoc epuizat
22,00 lei
cu TVA

Elimina parazitii intestinali: giardia, oxiuri.


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Giardinon conţine extract de propolis si extracte din plante (cimbru  şi  gălbenele) cu   eficacitate asupra eliminării paraziţilor intestinali.

Extractul de  cimbru are eficacitate demonstrată asupra eliminării giardiei şi oxiurilor.Extractul de gălbenele favorizează mişcările vezicii  biliare, efect benefic în  caz de giardioză şi oxiuriază. Extractul  de  propolis  favorizează eliminarea paraziţilor intestinali, datorită efectului antihelmintic, avand totodată şi efecte  antimicrobian si fungicid.   

Giardinon împiedică înmulţirea microorganismelor de la nivelul intestinului, favorizează  mişcările vezicii biliare. Este bine tolerat de organism. Nu determină efecte secundare la nivelul ficatului. Fiind un sirop cu miere se poate  administra uşor copiilor. Nu conţine zahăr.


Recomandări:
Giardinon se recomandă pentru eliminarea paraziţilor intestinali: giardia, oxiuri.

Mod de administrare: 

Admionistrarea se face conform dozei recomandate pe varsta, dimineata inainte de masa. Durata de administrare este de 7 zile, urmata de 7 zile pauza dupa care se reia administrarea timp de 7 zile. Se recomanda administrarea la toti membrii familiei.

Prezentare: 

Flacon cu 100ml sirop.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte