Ivatherm Crema antirid si anticearcan...

Ivatherm Crema antirid si anticearcan piele sensibila 15 ml

5943076000619

Indicata pentru toate tipurile de piele, chiar si cea mai sensibila.Trateaza zona din jurul ochilor cu cearcane si riduri superficiale si profunde

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Crema antirid si anticearcan – contur de ochi este indicata pentru toate tipurile de piele, chiar si cea mai sensibila.Trateaza zona din jurul ochilor cu cearcane si riduri superficiale si profunde. Se propune un veritabil program restructurant, regenerant si antioxidant al pielii, reducand si prevenind atat ridurile de expresie, cat si pe cele profunde.

MOD DE UTILIZARE

Se aplica dimineata si seara pe conturul ochilor, preferabil dupa aplicarea Cremei antirid pe intreaga suprafata a fetei.

COMPOZITIE SI PROPRIETATI

Viniferol®, extras din tijele vitei-de-vie de Bordeaux, este unul dintre cei mai noi si eficienti agenti antirid si anti-age. Datorita actiunii tintite asupra expresiei proteice a genelor implicate in proliferarea si diferentierea celulelor pielii, Viniferolul restructureaza si regenereaza pielea in profunzime. (Testele efectuate pe extras de piele au demonstrat modificari corelate cu reducerea diferentierii si stimularea proliferarii celulare). Prin puterea sa antioxidanta, restabileste echilibrul metabolic al celulelor pielii, avand ca rezultat incetinirea dezorganizarii celulare.

Complexul MDI, extras din cartilagiu marin, asigura reducerea semnificativa a cearcanelor si pungilor periorbitare.

Untul de Karite ( Butirospermum parkii ) si uleiul de migdale dulci contribuie la sanatatea pielii, aducandu-i vitaminele si acizii grasi esentiali care maresc supletea straturilor celulare.

Alfabisabolol este antiinflamator binecunoscut, obtinut din Vanilomopsis Eritropapa, arbore din Amazon.

Apa termala Herculane atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile ei calmante, antiiritante. Pielea devine neteda, supla si elastica.

15ml

 

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte