Ivatherm GlykoLift Crema cu efect de...

Ivatherm GlykoLift Crema cu efect de lifting 50 ml

5943076000718
Stoc epuizat
94,00 lei
cu TVA

Crema are efect imediat si pe termen lung de netezire a ridurilor, cresterea luminozitatii tenului, oferind incantatoarea senzatie de “stergere a timpului”


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Crema cu efect de lifting recomandata tuturor tipurilor de piele matura (sensibila, normal/mixta sau uscata). Datorita ingredientelor inovatoare obtinute prin glycobiotehnologie, crema are efect imediat si pe termen lung de netezire a ridurilor, cresterea luminozitatii tenului, oferind incantatoarea senzatie de “stergere a timpului”. Ajuta pielea sa combata imbatranirea intrinseca si extrinseca si sa isi recapete fermitatea si elasticitatea.

MOD DE FOLOSIRE

Se aplica seara si dimineata pe fata si gatul perfect curate. Pentru potentarea rezultatelor, se recomanda  folosirea dupa aplicarea serului GlykoLift cu efect de lifting.

COMPOZITIE SI PROPRIETATI

Glycokine Factor STM  reduce seminificativ ridurile (cu 46% dupa numai 1 luna). Glycokinele sunt zaharuri naturale, obtinute cu acuratete exclusiv prin biotehnologie, ce imita din punct de vedere structural si functional structurile de oligozaharide din piele. Acestea sunt unice prin faptul ca actioneaza asupra keratinocitelor si induc reactii in lant pana la nivelul fibroblastilor din derm, stimuland productia a numeroase macromolecule (laminina 5*, acid hialuronic si elastina). Rezultatele sunt imbunatatirea hidratarii si a elasticitatii, netezirea ridurilor si a liniilor fine. 

Phycojuvenine (extract de alge brune) este bogat in polizaharide, polifenoli si poliol. Reintinereste si protejeaza celulele stem adulte de la nivelul dermului, prelungind tineretea tesutului. Stimuleaza sinteza de colagen si reface pielea fragila si subtire.

Acidul hialuronic cu greutate moleculara mare hidrateaza intens si impiedica pierderea transepidermica de apa.

Untul de Karité reface elasticitatea pielii si are efect emolient de durata.

Vitamina E este un puternic si binecunoscut antioxidant.

Soft-focus powder are efect optic de estompare a ridurilor.

50ml

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte