Gerovital H3 Evolution Trusa Fiole cu acid hialuronic, 2ml x 10buc + Lapte demachiant instant, 200ml

Farmec România

Demachiere si ingrijire antirid

Mai multe detalii

Adauga la lista dorintelor

 • Gerovital H3 Evolution Fiole cu Acid Hialuronic 2ml, 10 fiole

  Fiolele cu ser bogat în Superoxid Dismutazǎ şi Acid Hialuronic pur şi lipozomal, având efecte intens hidratant şi de netezire a ridurilor.

  Adresabilitate: Acidul Hialuronic pur are efecte intensiv hidratante acţionând dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă.
  Lipozomii cu Acid Hialuronic pătrund în piele şi umplu ridurile din interior astfel ridurile şi liniile fine sunt mult diminuate.
  Efectul anti-age este potenţat şi prin Superoxid Dismutaza care are rol de protecţie atât pentru fibrele de colagen şi elastină cât şi pentru acidul hialuronic. Folosit cu regularitate, produsul reduce vizibil ridurile adânci.
  Mod de utilizare: Se dă tot serul în partea de jos a fiolei după care fiola se poziţionează cu punctul de rupere în faţă. Pentru protejarea mâinilor, fiola se înfăşoară într-un şerveţel înainte de rupere. Conţinutul unei fiole se răstoarnă în palmă şi se aplică prin masaj uşor pe faţa proaspăt demachiată. Tot conţinutul fiolei se foloseşte pentru o singură aplicare!

  Conţinutul unei fiole se răstoarnă în palmă şi se aplică prin masaj uşor pe faţa proaspăt demachiată. Fiolele se folosesc dimineaţa sau seara, în cure de câte 10 zile de tratament. Pentru efecte de durată, acest tratament se aplicǎ lunar.

  Dupǎ 28 de zile de utilizare:
  Reduce adâncimea ridurilor profunde cu până la 24%*.
  Nivelul de hidratare a crescut cu până la 66.7% dupa o oră de la prima aplicare*.

  Gerovital H3 Evolution Lapte Demachiant instant x 200ml

  Îndepărtează instant machiajul, inclusiv cel waterproof și impuritățile. Ajută la păstrarea unei texturi perfecte a tenului.Vitaminele A și E protejează fibrele de colagen și elastină, iar mineralele din Sepitonic M3 stimulează metabolismul energetic celular.
  Mod de utilizare:
  Se aplică pe faţă, gât şi decolteu, dimineaţa şi seara, se masează uşor pentru emulsionarea impurităţilor, se îndepărtează cu un disc cosmetic.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Gerovital H3 Evolution Trusa Fiole cu acid hialuronic, 2ml x 10buc + Lapte demachiant instant, 200ml

Gerovital H3 Evolution Trusa Fiole cu acid hialuronic, 2ml x 10buc + Lapte demachiant instant, 200ml

Demachiere si ingrijire antirid