Avene PhysioLift balsam de noapte, 30ml

Avene PhysioLift balsam de noapte, 30ml

3282770049350
Stoc epuizat
146,00 lei
cu TVA

Balsam regenerator de noapte pentru ten lipsit de fermitate, cu cute si riduri pronuntate.


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Indicatii:

Cute si riduri pronuntate, ten lipsit de fermitate si luminozitate. Physiolift balsam creste fermitatea pielii, reduce ridurile profunde si reimprospateaza aspectul pielii datorita complexului patentat de activi antiage.

Ascofilline ajuta la restructurarea pielii, corecteaza lipsa fermitatii si diminueaza aparitia ridurilor profunde.

Mono-oligomerii cu acid hialuronic, cu dimensiune lor specifica, stimuleaza intensiv sinteza de acid hialuronic natural pentru a umple cutele profunde si reda vizibil fermitatea pielii.

Retinaldehida, un activ dermatologic antiaging cu eficacitate clinica dovedita netezeste ridurile si liniile fine si regenereaza pielea.

HMC cu efect detoxifiant da luminozitate tenului.

Ultra-confortabila, cu parfum delicat si bogata in Apa Termala Avene cu efect calmant, Physiolift Noapte balsam regenerator este adaptat tuturor tipurilor de piele. Tolernata lui a fost testata pe pielea sensibila.

Mod de utilizare: 

Aplicati seara pe fata, gat si decolteu. Evitati contactul cu ochii. A nu se folosi de catre femei insarcinate. Evitati expunerea la soare si utilizati crema cu factor de protectie adaptata pielii dumneavoastra. Daca simtiti intepaturi la nivelul pielii, spatiati aplicarile.

Formulat pentru a minimiza riscul de reactii alergice.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte