Ansiodep sirop 150ml

Dr. Phyto

Actiune calmanta si relaxanta, ce favorizeaza somnul si reduce starile de agitatie a sugarilor si a copiilor hiperactivi

Mai multe detalii

36,00 lei

Adauga la lista dorintelor

 • ANSIODEP sirop are in compozitie o combinatie de fitoextracte standardizate cu actiune calmanta si relaxanta, ce favorizeaza somnul si reduce starile de agitatie a sugarilor si a copiilor hiperactivi.
  Combinatia sinergica de fitoextracte din ANSIODEP sirop are actiune dubla asupra organismului, respectiv de favorizare a somnului, in timpul noptii, si de reducere a hiperexcitabilitatii si crearea unei stari de bine fizice si psihice, in timpul zilei.
  • Reduce starile de agitatie la copii, favorizând somnul
  • Scade nivelul de agitatie si hiperactivitate
  • Sustine somnul natural, fara a genera somnolenta
  • Nu creeaza dependenta
  • Fara zahar si gluten
  Ingrediente
  Compozitie*
  suc concentrat de prune (Prunus domestica), tei (Tilia platyphyllos)/(2:1), musetel (Matricaria chamomilla)/(1-2:1), mac californian (Eschscholtzia californica)/(3-4:1), floarea pasiunii (Passiflora incarnata)/(5-6:1), portocala dulce (Citrus sinensis).
  * extracte standardizate
  ANSIODEP sirop nu contine zahar si gluten.
  Teiul
  Are actiune calmanta si relaxanta si sustine somnul natural. Este folosit cu succes in cazuri de agitatie, anxietate si hiperexcitabilitate sau la pacienti cu simptome de somatizare a anxietatii. Este foarte utilizat in pediatrie intrucat nu are efecte adverse tipice anxioliticelor de sinteza, cum ar fi dependenta, somnolenta pe timpul zilei.
  Musetelul
  Are actiune anxiolitica, sedativa si spasmolitica datorita apigeninei, favorizand somnul, la copii. Noaptea induce un somn restaurator, iar in timpul zilei contribuie la reducerea starilor de iritabilitate si nervozitate.
  Macul californian
  Actiunea sedativa si analgezica este datorata protopinei, principalul alcaloid, in timp ce fitocomplexul din macul californian inhiba partial activitatea enzimelor care degradeaza endorfinele, stimuland astfel actiunea biologica a enkefalinelor si beta-endorfinelor. Studiile clinice au mai demonstrat ca extractele hidroalcoolice ale acestuia inhiba degradarea enzimatica a catecolaminelor si sinteza adrenalinei, ca si activitatea dopamin-betahidroxilazei, monoaminoxidazei B si diaminoxidazei, mentinandu-se un nivel crescut al catecolaminelor in creier, fara a cauza senzatie de oboseala la trezire.
  Florarea pasiunii
  Este eficienta in tratamentul starilor de agitatie. Datorita flavonoidelor si alcaloizilor, are proprietati sedative, anxiolitice si antispastice. Studiile indica faptul ca poate influenta receptorii acidului gamma-aminobutiric (GABA) de la nivelul creierului.

  Administrare
  Sugari 6 luni-1 an: 2,5 ml pe zi, la nevoie
  Copii 1-3 ani: 5 ml pe zi, la nevoie
  Copii 3-6 ani: 7,5 ml pe zi, la nevoie
  Copii 6-12 ani: 10 ml pe zi, la nevoie
  Adulti: 10-20 ml pe zi, la nevoie
  Ca adjuvant in tratamentul tulburarilor de somn, se recomanda a se administra cu 30 de minute inainte de culcare.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Ansiodep sirop 150ml

Ansiodep sirop 150ml

Actiune calmanta si relaxanta, ce favorizeaza somnul si reduce starile de agitatie a sugarilor si a copiilor hiperactivi