Proenzi ThermoTherapy x 2 plasturi Walmark

Walmark Proenzi ThermoTherapy x 2 plasturi

Stoc epuizat
16,00 lei
cu TVA
Ameliorează durerile acute cauzate de reumatism si ajuta la imbunatatirea functionarii articulatiilor.

Descriere

Proenzi® ThermoTherapy este o sursă naturală de căldură, ce rămâne activă pentru mai multe ore la o temperatură confortabilă. Utilizat în mod corespunzător este ușor de folosit și potrivit pentru peroanele ce suferă de dureri musculare. Utilizarea sa este adecvată pentru a ușura suferința acută cauzată de reumatism. Producând căldură, Proenzi® ThermoTherapy ajută la îmbunătățirea funcției articulațiilor, oferind relaxare musculară generală.
Dispozitivul medical conține un amestec de pulberi de fier, care, în contact cu oxigenul din aer generează un proces de oxidare rapidă producând căldură.
 
Instrucțiuni de utilizare
Asigurați-vă că pielea este uscată și degresata înainte de utilizare.
Deschideți pachetul, îndepărtați folia de protecție și aplicați partea adezivă pe zona dureroasă.
Evitați utilizarea plasturelui în timpul somnului deoarece poate provoca arsuri minore. Dacă aveți pielea sensibilă, aveți grijă să nu vă provocați arsuri. Nu udați plasturele cu apă. Nu tăiați și nu rupeți plasturele, nu mâncați sau umezi plasturele.
Dacă ați inhalat accidental, faceți gargară și consultați medicul. În cazul în care a intrat în ochi, clătiți cu apa de la robinet, nu frecați ochii și consultați medicul.Nu introduceți dispoozitivul în cuptorul cu microunde
re
Ingrediente
fier, poliacrilat de sodiu, carbon activat, clorură de sodiu, tripolifosfat de sodiu, apă
 
Dozare
Proenzi ThermoTherapy asigură 8 ore de tratament la o temperatură de aproximativ 40⁰C.
 
Atenție
Produs pentru uz extern. A nu se folosi pe pielea iritată sau cu leziuni. Utilizați cu precauție în cazul persoanelor cu sensibilitate cutanată sau persoanelor cu dizabilități. Produsul nu este destinat sugarilor,copiilor mici sau persoanelor în vârstă. Nu utilizați dacă ambalajul este deschis sau deteriorat. A nu se utiliza pe zona feței și pe tegumente cu leziuni, tumefiate sau cu căldura determinată de răni, vânătăi și entorse, pe tegumente cu eczeme; cu erupții cutanate și crăpături, pe tegumente cu creme, geluri sau unguente, pe tegumente atunci cănd nu se poate simți căldura din cauza degerăturilor. Nu utilizați pe o suprafață tegumentară pe care plasturele a fost folosit de mai multe ori în 24 de ore, pe zona cu orice alt dispozitiv medical de incălzire sau pe zona pe care un dispozitiv de incalzire va fi aplicat. Consultați medicul dacă aveți probleme ale sistemului circulator, dacă suferiți de diabet, dacă sunteți alergici la medicamente sau produse cosmetice sau sunteți însărcinată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Păstrați departe de sursele de căldură. Depozitați la temperatura camerei. Cand efectul plasturelui a trecut, se aruncă în coșul de gunoi (produsul folosit este similar deșeurilor casnice).

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist

Acest website foloseste module cookie.