Glucometru Accu-Chek Aktive

X10321
Stoc epuizat
100,00 lei
cu TVA

Sistem de masurare a glicemiei compus din glucometru, intepator, 10 teste si 10 ace.

Descriere

Noul Glucometru Accu Chek Active este un glucometru compact, cu un design modern si usor de utilizat.
Cu doar doua butoane pentru navigarea in meniu si afisarea de imagini intuitive pentru urmarirea pasilor necesari in determinarea glicemiei fac din glucometru Accu Chek Active o alegere inteligenta in monitorizarea valorilor glicemice la domiciliu sa la serviciu.
Glucometru Accu Chek Active masoara glicemia in numai 5 secunde si asigura rezultate precise ce pot fi corelate cu rezultatele obtinute la un laborator medical.
Glucometru Accu Chek Active va permite sa marcati valorile glicemice obtinute pre-prandial si/sau post-prandial (inainte sau dupa masa) astfel incit sa diferentiati aceste rezultate ale glicemiei fata de alte masuratori efectuate.
Glucometru Accu Chek Active permite folosirea mostrelor de singe de pe o arie mare de testare, afisind rezultatele pe un ecran LCD mare
Noul Glucometru Accu Chek Active are o memorie de stocare de pina la 500 de valori si posibilitatea transferului de date in calculator prin USB
Glucometru Accu Chek Active permite controlul glicemiei pe termen mediu si lung prin realizarea mediei valorilor glicemice masurate intr-un interval de 7, 14, 30 sau 90 de zile.
Glucometru Accu Chek Active semnaleaza aplicarea unei cantitati prea mici de sange pe test si ofera posibilitatea redozarii in 5 secunde.
Pentru a asigura rezultate corecte, glucometru Accu Chek Active verifica data de expirare a testului printr-un cip de codare si te avertizeaza cand testele sunt expirate.
Descrierea produsului
Pachetul contine :
Glucometru Accu Chek Active cu baterie
Dispozitiv de intepare Accu Chek Softclix
10 ace sterile Accu Chek Softclix
10 teste Accu Chek Active
Borseta
Manual de utilizare
Ghid rapid de utilizare
Garantie 3 ani

Producator : Roche Diagnostics, Elvetia
 

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.