Sendo Advance tensiometru digital pentru brat

Sendo Advance, tensiometru digital pentru brat, cu adaptor priza

A & D Instruments Ltd.
A003758
Stoc epuizat
250,00 lei
cu TVA

Tensiometrul digital Sendo Advance este un aparat electronic pentru masurarea tensiunii arteriale si a pulsului, modelul pentru brat si adaptor pentru priza.

Descriere

Sendо ADVANCE reprezinta tensiometrele electronice pentru masurarea tensiunii arteriale la nivelul bratului. Cele trei avantaje care transforma Sendо ADVANCE în modelul pentru mii de masuratori exacte sunt urmatoarele:

  1. Precizie extraordinara;
  2. Rezistenta la utilizare îndelungata;
  3. Uşor de întrebuintat – este prevazut doar cu un buton.

Pentru crearea unui tensiometru atât de rezistent, cum este Sendо ADVANCE, sunt necesare traditii. Inginerii japonezi, care proiecteaza şi produc tensiometrele electronice Sendо, sunt unii din pionierii tensiometrelor electronice. În decurs de peste 30 de ani, aceasta echipa dezvolta şi desavârşeşte tehnologii de masurare. Rezultatul acestei analize este Sendо ADVANCE – un tensiometru ce combina cele trei cele mai importante caracteristici ale tensiometrului pentru acasa – exactitate ireproşabila, rezistenta în timp şi este uşor de utilizat.

Datorita tuturor acestor avantaje şi a garantiei de 5 ani, unica de acest gen, farmaciile îl recomanda drept un model preferat, cel mai uşor de utilizat de catre fiecare acasa.

Tensiometrul Sendo este oferit cu un adaptor gratuit cu ajutorul caruia se poate utiliza ca sursa de alimentare pentru orice priza de 220V .
Daca nu se doreste utilizarea prizei, tensiometrul Sendo poate fi alimentat cu ajutorul a patru baterii AA de 1.5V.
Dimensiunea mansetei standard este 22-32 cm

 

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.