Parusan Brilliant Brown Balsam pentru...

Parusan Brilliant Brown Balsam pentru Femei x 150 ml

4016369840696
Stoc epuizat
44,00 lei
cu TVA

Confera nuante intense de castaniu. Ingrijeste parul. Asigura un par stralucitor, matasos si plin de vitalitate. Protejeaza culoarea parului. 


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Avand la baza formula PARUSAN impotriva caderii parului, balsamul intensifica culoarea parului gratie colorantilor din compozitie.
Balsamul asigura o pieptanare mai facila a parului si ingrijeste structura acestuia. Uleiul de jojoba si cel de seminte de struguri hranesc, confera stralucire si volum parului. Pantenolul asigura hidratarea necesara si imbunatateste structura parului deteriorat.

Mod de utilizare
In functie de intensitatea dorita a culorii, balsamul se aplica uniform dupa spalarea parului, se lasa 2-5 minute, dupa care se clateste. Pentru o culoare mai intensa, se recomanda utilizarea impreuna cu PARUSAN Brilliant BROWN Sampon 200 ml. Daca balsamul intra in contact cu alte materiale (textile, instalatii sanitare) este necesara curatarea imediata a acestora. In cazul contactului cu ochii se clateste cu apa curata din abundenta.

Mod de prezentare
150 ml

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte