BioSil x60 capsule vegane Generator...

BioSil x60 capsule vegane Generator avansat de colagen

In stoc
165,50 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Stimulează producția de colagen, cheratină și elastină, cele trei proteine ale frumuseții! Zi de zi, observi cum pielea devine mai fermă, ridurile adânci se estompează, unghiile devin mai rezistente, părul mai strălucitor, iar densitatea minerală osoasă crește!

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

olagenul este esențial pentru o piele frumoasă, pentru sănătatea părului și a unghiilor și pentru a îmbunătăți flexibilitatea articulațiilor. Începând cu vârsta de 21 de ani colagenul începe să se diminueze cu aproximativ 1% pe an. La vârsta de 30 de ani apar primele efecte negative. Este demonstrat științific că BioSil® ajută organismul să genereze propriul său colagen, cu amprenta personală de ADN.

Acidul ortosilicic stabilizat pe colină - ch-OSA® joacă un rol crucial în eliberarea de siliciu către celulele corpului, reprezentând sursa majoră din acest microelement – al 3lea cel mai abundent din corpul uman.

În studii clinice controlate placebo1, 2, realizate dublu-orb, s-a demonstrat că ch-OSA® influențează aspectul părului și al unghiilor, precum și gradul de hidratare și de elasticitate a pielii.

Mod de utilizare: câte 1 capsulă de 2 ori pe zi, cu un pahar mare de apă

Ingrediente: agent de încărcare: celuloză microcristalină; ch-OSA® acid ortosilicic stabilizat pe colină (clorură de colină, cu 75% colină; apă purificată, siliciu); capsula: hidroxipropilmetilceluloză; vitaminaC / acid ascorbic.

Producător: Bio Minerals N.V., Zenderstraat 12, B-9070 Destelbergen, Belgia

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte