Vichy Trusa Neovadiol Magistral Balsam nutritiv densificator + Crema Contur ochi si buze

VICHY Laboratoires

NEOVADIOL GF NEOVADIOL MAGISTRAL Balsam nutritiv densificator + NEOVADIOL GF CREMĂ CU ACŢIUNE DE DENSIFICARE - Contur buze şi ochi

Mai multe detalii

Adauga la lista dorintelor

 • NEOVADIOL GF CREMĂ CU ACŢIUNE DE DENSIFICARE - Contur buze şi ochi:

  Pentru a înţelege mai bine evoluţia zâmbetului şi privirii odată cu vârsta, Laboratoarele Vichy au condus prima analiză evolutivă privind buzele şi ochii. Această analiză a permis măsurarea curburii, unghiului şi lungimii ridurilor care marchează simultan contururile acestor zone - la 400 de femei. S-a dovedit astfel că buzele şi ochii suferă aceeaşi deformare verticală cu vârsta. Între 30 şi 50 de ani, comisura buzelor şi pliul labei gâştii se lasă şi se alungesc.
  Cercetarea medicală permite astăzi o reconstrucţie cutanată. Acest progres a permis evidenţierea unei asocieri unice de elemente active: Proteic Gf care stimulează factorii de creştere, proteinele indispensabile reconstrucţiei structurate a pielii şi Pro-Xylane care întăreşte ţesuturile de sprijin, rezervoarele de factori de creştere*. Pentru a spori acţiunea sa asupra zonelor conturului buzelor şi a ochilor, aceşti veritabili "reconstructori tisulari" sunt asociaţi elementului activ Eperulină, extras dintr-unul din arborii cei mai rezistenţi din pădurea amazoniană. Testat în vitro, acest activ şi-a dovedit capacitatea de a limita pigmentarea şi vasodilatarea pielii permiţând limitarea prezenţei cearcănelor şi pungilor de sub ochi.
  Redesenaţi conturul buzelor şi ridicaţi conturul privirii dvs.

  Forma ergonomică a aplicatorului se adaptează precis conturului buzelor şi ochilor pentru o aplicare ultra-rapidă, foarte uşoară. Aliaj de metale alese pentru siguranţa şi puterea lor de reîmprospătare, aplicatorul permite oferirea unei senzaţii de calmare cu fiecare aplicare. Testat cu participarea a peste 50 de femei aflate la menopauză, puterea sa este demonstrată în unanimitate: 90% din femei apreciază incredibila prospeţime a acestui produs.
  Oferă o textură de vârf puterii compensatoare imediate: o cremă bogată şi densă care, la aplicare, se schimbă în gel proaspăt şi non-gras pentru o senzaţie de calmare şi confort.

  Formula sa hipoalergenică a fost testată sub control dermatologic şi oftamologic. Formulă îmbogățită cu apă termală Vichy, calmantă și regenerantă. Fără parfum, FĂRĂ PARABENI

  Aplicaţi în fiecare zi, pe conturul buzelor şi cel al ochilor, dimineaţa şi seara.

  NEOVADIOL MAGISTRAL Balsam nutritiv densificator:

  Se adreseaza femeilor aflate in perioada post instalare menopauza, care doresc sa lupte impotriva efectelor post-menopuaza asupra tenului: pierdere severa a densitatii, piele slabita( subtiata),uscaciune severa.
  Pielea ideala devine realitate, chiar si dupa menopauza.

  Placerea aplicarii unei texturi active si senzoriale ce are o actiune de umplere a pielii cu lipide. Un balsam dedicat conforutului pielii,  concentrat in uleiuri naturale, fara a incarca tenul sau a lasa un efect de ten gras sau uleios.

  TEHNOLOGIE DE RECONSTRUCTIE TISULARA+ ULEIURI DE RECONSTRUCTIE
  Experienta avansata de peste 30 de ani  in cercetarea avansata a permis Laboratoarelor sa creeze tehnologia de refacere tisulara, capabila de reconstructia pielii din 10zile* *In vitro test
  Aceasta inovatie este posibila datorita unei combinatii unice de ingrediente active:  Proteic Gf pentru a stimula factorii de crestere, proteine indispensabile pentru reconstructia strcuturata a pielii, si Pro-Xylane pentru a consolida tesuturile de suport, rezervorul factorilor de crestere.
  Pentru a raspunde nevoilor specifice ale tenului aflat in peroada de dupa instalarea menopauzei laboratoarele Vichy  au asociat tehnologia de reconstructie tisulara cu o noua generatie de uleiuri esentiale. Dincolo de proprietatile de hranire, acestea contribuie la reconstructie pielii datorita faptului ca sunt imbogatite cu acizi grasi provenind din complexul Omega 3-6-9 . Aceste uleiuri esentiale au fost atent selectionate datorita calitatilor lor: calmante, regenerante, revitalizante si protectoare ale pielii.

  Formulasa hipoalergenica a fost testata sub control dermatologic. este imbogatita cu Apa Termala Vichy, calmanta si regeneranta. Fara parabeni.

  A se aplica zilnic dimineata si/sau seara

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Vichy Trusa Neovadiol Magistral Balsam nutritiv densificator + Crema Contur ochi si buze

Vichy Trusa Neovadiol Magistral Balsam nutritiv densificator + Crema Contur ochi si buze

NEOVADIOL GF NEOVADIOL MAGISTRAL Balsam nutritiv densificator + NEOVADIOL GF CREMĂ CU ACŢIUNE DE DENSIFICARE - Contur buze şi ochi