Ceai Colon Sănătos, 20 plicuri, Fares

Ceai Colon Sănătos, 20 plicuri, Fares

5941141006375
In stoc
12,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Stimuleaza digestia, favorizand normalizarea tranzitului intestinal si eliminarea durerilor colicative si a flatulentei.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

D64 – Colon iritabil: Sustine buna functionare a tractului digestiv. Ajuta la eliminarea disconfortului intestinal.

Ingrediente: flori de musetel (Chamomillae flos), flori de tei (Tiliae flos), maghiran (Majoranae herba), salvie (Salviae sclarea herba),menta (Menthae herba), flori de lavanda (Lavandulae flos), fructe de cardamom (Cardamomi fructus), sunatoare (Hyperici herba), radacina de valeriana (Valerianae radix).

Actiune: Plantele din compozitia acestui ceai au atat proprietati calmante, sedative, cat si stomahice (stimuleaza secretia sucurilor gastro-intestinale), antidiareice, antispastice si carminative (ajuta eliminarea gazelor intestinale) prin uleiuri esentiale, hipericina, iridoide si tanini. Astfel stimuleaza digestia, favorizand normalizarea tranzitului intestinal si eliminarea durerilor colicative si a flatulentei. Sunatoarea alaturi de lavanda si valeriana datorita actiunii lor antialgice si antidepresive sunt eficiente in afectiuni insotite de dureri care au un important determinism psihic.

Recomandari: Tulburari digestive cu substrat nervos: sindromul colonului iritabil, colici intestinale.

Contraindicatii: La dozele recomandate nu se cunosc contraindicatii. Sarcina si alaptare Nu este indicat femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza.

Efecte secundare si interactiuni: La dozele recomandate nu se cunosc.

Preparare: Peste 1 lingurita amestec de plante se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 10-15 minute acoperit, apoi se strecoara.

Intrebuintare: Se beau 3-4 cani pe zi. Durata unei cure obisnuite este de 2-3 luni, sau conform recomandarii medicului.


Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte