Lyprinol x 60 capsule

Lyprinol x 60 capsule

4260168660058
In stoc
145,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Lyprinol este un produs revolutionar, un complex inovator, brevetat, de peste 30 de tipuri de compusi lipidici si acizi grasi polinesaturati Omega 3, combinatie rara, unica in lume, de acizi grasi esentiali pentru sanatatea umana!

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Compozitie:

Ingrediente active/cps:extract uleios 100% natural din scoica cu cochilie verde Perna Canaliculus/Green Lipped Mussel din ape nepoluate,protejate,din Noua Zeelanda 50mg;antioxidant-vitamina E naturala(D-Alfa-Toco-ferol) 225mg;

Ingrediente inactive:ulei de masilne d epuritate Ph.Eur.,capsula(gelatina,glicerina,sorbitol).Nu contine conservanti,gluten,lactoza,amion,sare,substante cu potential alergen.

1) Ce este Lyprinol-ul? Un produs revolutionar,un complex inovator,brevetat,de peste 30 de tipuri de compusi lipidici si acizi grasi polinesaturati Omega 3 obtinuti din scoica cu cochilie verde Perna Canaliculus/Green Lipped Mussel care traieste exclusiv in apele nepoluate ,protejate prin lege,din Noua Zeelanda;-combinatie rara,unica in lume ,de acizi grasi esentiali pentru sanatatea umana,extrasi printr-un proces patentat,stabilizat CO2(acizi grasi Omega 3 "in lant alungit"care nu se pot gasi in acelasi tip de combinatie in nicio alta sursa de origine vegetala sau animala)-singura formula care contine extract uleios din scoica cu cochilie verde bazata pe studii clinice si de laborator publicate in reviste si jurnale medicale.Niciun alt extract din scoici sau din alte vietuitoare de origine marina nu se sprijina pe atat de multe studii stiintifice;

-anti-inflamator extrem de puternic ,numarul 1 la nivel mondial,cu rezultate exceptionale,descoperit in urma studiilor facute asupra populatiei maori,populatia autohtona a Noii Zeelande care se distinge prin vitalitate si longevitate,dar mai ales prin absenta oricaror afectiuni de natura inflamatorie,articulara sau reumatismala.
De sute de ani populatia maori din Noua Zeeelanda a inclus scoica verde ca aliment in dieta zilnica.
De sute de ani aceasta a fost o sursa excelenta de proteine,vitamine,minerale si extrem de pretuiti acizi grasi Omega 3.Nici o alta vietuitoare-animal sau planta -nu are aceasta concentratie uimitoare de compusi lipidici si acizi grasi Omega 3.

2) Cum actioneaza Lyprinol-ul?
-Procesul inflamator este foarte complex si este definit ca o reactie de raspuns a organismului la o leziune interna de natura fizica,chimica sau biologica la nivelul unui tesut vascularizat.
Orice proces inflamator are la baza enzima 5-lipoxigenaza.
Lypinol-ul actioneaza direct asupra acestei enzime,inhiband mecanismele acesteia spre deosebire de alte produse anti-inflamatorii de pe piata care lucreaza doar asupra membranei celulare.
Lyprinol-ul aduce un aport terapeutic activ prin imbunatatirea mobilitatii articulatiilor(cot,incheietura mainii,degete,genunchi,sold),reducand astfel pana la disparite durerile durerile articulare cauzate de boli reumatismale.artrite,artroze sau lovituri si luxatii.

Despre administrarea Lyprinol-ului

1)Se poate lua in combinatie cu tratamentele medicamentoase?-acest produs,neavand contraindicatii,se poate lua simultan cu tratamentele meedicamentoase;de asemenease poate combina sau completa cu alte tratamente din medicina alternativa:acupunctura,reflexoterapie,laserterapie.

2)In cat timp se va observa primele efecte?-pentru majoritatea pacientilor este nevoie de cateva saptamani pentru a simti efectele benefice ale acestui complex inovator.Unele persoane au declarat ca si-au ameliorat situatiile de boala in cateva zile,in timp ce altele au necesitat 4-6 saptamani de administrare.Fiecare organism este unic si un lucru este sigur:ameliorarea are loc daca administrarea se face in dozele corecte,conform indicatiilor.

3)Care este perioada recomandata pentruo cura? 2-3 luni de zile(ca orice tratament naturist)fara pauza;

4)Exista o categorie de varsta careia i se adreseaza?-este recomandat tuturor categoriilor de varsta,cu predilectie persoanelor in varsta deoarece acstea sunt mai predispuse la problemele reumatismale;s-au inregistrat rezultate exceptionale in cazul copiilor bolnavi de astm,sau/si in cazul persoanelor tinere cu activitate sportiva intensa(Lyprinol sustine excelent efortul fizic si intelectual).

5)Se pot accentua durerile in timpul unei cure?Fiecare organism este unic si unele persoane pot experimenta un disconfort accentuat sau asa-numitele"dureri de vindecare".
Este un posibil semnal ca dozajul este prea mare.
Se recomanda reducerea dozei pana la aparitia senzatiei de confort,dar nu trebuie intrerupta administrarea.

Comparatie cu alte produse similare

Potrivit numeroaselor studii clinice realizate in mai multe tari,acest complex forte este o excelenta alternativa la anti-inflamatoarele de sinteza,neavand nici pe departe efecte secundare gastrointestinale,dimpotriva:este un protector gastric si un reglator al activitatii gastrointestinale.
Lyprinol-ul a fost comparat cu multe alte produse,printre care Glucozamina si uleiurile de peste,iar testele si studiile au dovedit superioritatea Lyprinol-ului,astfel:

-de 200 de ori mai puternic decat uleiul din seminte de in;
-de 175 de ori mai puternic decat uleiul de somon si cel de primula(evening rose);
-de 125 de ori mai puternic decat extractul din scoica verde sub forma de pulbere;
-de 100 de ori mai puternic decat uleiul de peste(EPA);

Fata de uleiurile de peste obisnuite Lyprinol-ul este de pana la cateva sute de ori mai puternic,iar spre deosebire de acestea,nu are nici  unul din efectele secundare asociate acestor uleiuri:mirosul de peste,deranjamente stomacale,scaune unsuroase.

Recomandari :

  1. Boli reumatismale(exista peste 100 de afectiuni reumatismale clasificate in functi de localizare si caracteristicile simptomelor)-artroza,coxartroza,gonartroza,spondiloza,poliartroza,artrita,spondilita,tendinita,bursita,guta,artrita reumatoida,artrita psoriazica,polimiozita,fibromialgie.
  2. Boli ale coloanei vertebrale-discopatie,hernie de disc,sciatica.
  3. Boli ale cailor respiratorii-astm bronsic,bronsita,traheobronsita,emfizem pulmonar,pleurezie,hemoptizie,silicoza,tuberculoza,fibroza chistica;
  4. Boli cardiovasculare-hipertensiune arteriala,ateroscleroza,insuficienta cardiaca,infarct miocardic,boli coronariene,tromboflebita,fragilitate capilara,varice.
  5. Boli ale tractului gastrointestinal-boala Crohn,colon iritabil,colita ulcerativa,gastrita,rectocolita,hemoroizi;
  6. Disfunctii cerebrale-boala Alzheimer,boala Parkinson,scleroza in placi,de presie,anxietate,nervozitate,stres,agectiuni neurologice,tulburare bipolara,sindromul ADHD,deficit de atentie si memorie(acizii grasi Omega 3 sunt supranumiti "elixirul fericirii").
  7. Disfunctii oculare-degenerescenta maculara,glaucom,retinita;
  8. Boli de piele-psoriazis,dermatite,dermatoze,acnee,eczeme,contuzii;
  9. Alte categorii de boli inflamatorii-boli autoimune,lupus eritematos,anumite tipuri de cancer(de natura inflamatorie),alergii,celulita,steatoza hepatica,ciroza,hipercolesterolemie,anemie,rahitism,infertilitate,fibrom uterin,menstruatii neregulate,prostatita,complicatii postoperatorii,deficit de minerale,spasmofilie,osteoporoza,afectiuni ale danturii,inflamatii musculare,accidente sportive,afectiuni inflamatorii la animale de casa.
  10. Preventia-accidentelor vasculare cerebrale,preventia cancerului (colon,vezica,prostata,san,plamani), preventia bolilor mintale,preventia diabetului si a obezitatii,preventia avortului spontan si dezvoltarea normala a fatului,sustinerea efortului fizic(rezultate excelente la sportivii de performanta),cresterea imunitatii,a vitalitatii  si longevitatii,profilaxia imbatranirii.

Mod de administrare:
-1-2 capsule/zi(1 dimineata+1 seara),in timpul meselor sau dupa mese;in situatii cronicizate se recomanda o cura initiala de 2-4 saptamani cu o doza "de soc" a cate 4 capsule/zi(2 dimineata+2 seara),dupa care se poate lua doza obisnuita.
Daca dozajul initial este prea mare si se resimte un disconfort local si o accentuare a simptomelor(durerilor) se poate reduce la 3 sau la 2 capsule pe zi,pana la aparitia senzatiei de confort,dar nu se intrerupe administrarea.

-Pentru copii de 3-12 ani:3 capsule/zi timp de 3 saptamani,apoi se ia doza obisnuita de 1-2 capsule/zi.
-Pentru femei insarcinate sau care alapteaza si pentru copii sub 3 ani se recomanda consultarea medicului.


 

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte