Reduced price! Solgar Omega-3 Putere Dubla x 30 de capsule moi

Solgar Omega-3 Putere Dubla x 30 de capsule moi

Solgar Vitamin & Herb

Din concentrat de ulei de pește de apă rece 

Mai multe detalii

70,00 lei

-5,00 lei

75,00 lei

Adauga la lista dorintelor

 • Omega-3 acizi grasi polinesaturati, ca trigliceride naturale
  O metoda unica de procesare permite acizilor grasi polinesaturati Omega 3 (EPA si DHA) sa fie asigurati in formele lor naturale pentru absorbtie si utilizare maxime. Rezultatul este reprezentat de o sursa echilibrata in mod sinergic de acizi grasi polinesaturati Omega 3. Capsulele moi Solgar® Omega 3 dublu concentrate cuprind uleiuri din pesti de apa rece disponibili in functie de sezon. 

  Acizii grași reprezintă unitățile structurale de bază ale Lipidelor. Lipide reprezintă un termen general ce se referă la grăsimile alimentare. Corpul poate sintetiza numeroși acizi grași. Cu toate acestea, grăsimile pe care nu le poate produce în cantități suficiente trebuie obținute din alimentație, iar acestea sunt denumite Acizi Grași Esențiali (AGE). 
  AGE sunt întâlniți în abundență mai mare în uleiuri de pește și uleiuri din semințe neprelucrate cum ar fi uleiuri din semințe de rapiță, floarea soarelui și șofrănel. Uleiul de in este un ulei excepțional ce conține ambii acizi grași esențiali în cantități apreciabile. Inul este una dintre cele mai bogate surse naturale de acizi grași Omega 3. Peștii grași de apă dulce rece, cum ar fi heringul, eglefinul, codul, macroul și somonul sunt de asemenea bogați în acizi Omega 3 polinesaturați și reprezintă o sursă de suplimente pe bază de ulei de pește. 
  A fost demonstrat faptul că AGE au efecte benefice deosebite asupra organismului și influențează secreția de hormoni, imunitatea și sănătatea cardiovasculară. Deficiențele de astfel de acizi grași au fost asociate dezechilibrelor hormonale și afecțiunilor degenerative. Acizii grași mențin structura și funcția membranelor celulare și sub-celulare. 
  Acizii grași esențiali sunt de asemenea importanți pentru creșterea normală, în special cea a vaselor de sânge și a nervilor. În plus, aceștia mențin aspectul tânăr și suplu al pielii și al altor țesuturi, mulțumită capacității de lubrifiere. 

  Administrare: numai pentru adulti, 1-4 caps moi pe zi, preferabil in timpul mesei

  Compozitie/ 4 capsule moi:
  Concentrat de ulei de peste de apa rece 4800 mg ce asigura de regula: 
  Acid Eicosapentanoic (EPA)1440 mg, Acid Docosahexanoic (DHA)960 mg

  Nu contine zaharuri, sare, amidon, grau, gluten sau lactoza iar formula nu utilizeaza arome sau coloranti artificiali.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Solgar Omega-3 Putere Dubla x 30 de capsule moi

Solgar Omega-3 Putere Dubla x 30 de capsule moi

Din concentrat de ulei de pește de apă rece