Doppelherz System Antarktis Krill Omega3 x 60cps

Doppelherz System Antarktis Krill Omega3 x 60cps

4009932009965
Stoc epuizat
106,00 lei
cu TVA

Capsule cu Ulei de Krill antarctic cu continut de acizi grasi Omega 3, Vitamina B1, Calciu si Vitamina D3

 


Descriere

Produsul Doppelherz® system Krill Antarctic reprezintă, prin conținutul său de acizi grași Omega-3 din uleiul de krill, combinați cu alți nutrienți importanți pentru organism, un sprijin polivalent pentru sănătate.
Acizii grași Omega-3 constituie o componentă importantă a unei alimentații sănătoase. Cu toate acestea, aportul de asemenea acizi grași polinesaturați cu lanț lung, de o însemnătate vitală pentru organismul uman, nu este întotdeauna cel optim pentru fiecare.
Ce este deosebit la uleiul de krill? Fosfolipidele, ca agent ajutător de valorificare a acizilor grași Omega-3!
Acest ulei se extrage dintr-o specie de creveți de mici dimensiuni numiți „krill”, care își are originea în Antarctica.
El conține un amestec valoros de acizi grași Omega-3 și de fosfolipide.
Acizii grași Omega-3 din uleiul de krill sunt legați de fosfolipide. Datorită acestui fapt, acizii grași Omega-3 sunt asimilați mai bine decât cei din uleiul de pește. Fosfolipidele reprezintă, de aceea, un „adjuvant” în procesul de valorificare a acizilor grași Omega-3. Krill-ul conține în mod natural astaxantină, substanța ce conferă uleiului de krill culoarea sa roșie caracteristică.
Uleiul de Krill Antarctic de la  Doppelherz® system oferă, pe lângă un conținut ridicat de acizi grași Omega-3, și cantități semnificative de Calciu, Vitamina D3 și Vitamina B1. Prin componentele sale, contribuie la funcționarea normală a unor sisteme vitale pentru organismul uman, după cum urmează:
  • Acizii grași Omega-3 EPA și DHA contribuie, în cazul unui consum zilnic de 250 mg, la funcția normală a inimii.
  • Vitamina B1 contribuie la funcționarea normală a inimii și a sistemului nervos, la metabolismul energetic normal și la menținerea sănătății psihice.
  • Vitamina D3 contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, precum și la menținerea sănătății sistemului osos și a funcției normale a sistemului muscular.
  • Calciul este necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos. El contribuie, de asemenea, la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului muscular  și la o neurotransmisie normală.
Cu numai 2 capsule pe zi, vă puteți ajuta organismul să rămână sănătos și eficient.
O capsulă conține:
500 mg Ulei de krill, cu conținut total de acizi grași Omega-3 de 110 mg (din care, 60 mg acid eicosapentaenoic (EPA) și 27,5 mg acid docosahexaenoic (DHA)), 1,1 mg Vitamina B1, 5 μg Vitamina D3, 120 mg Calciu.
Mod de administrare:
Se recomandă 2 capsule pe zi, cu o cantitate suficientă de lichid, fără a le mesteca.

Detalii ale produsului

Recenzii (0)

Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte