Cotidierbe Tranzit, 45 comprimate, Specchiasol

Specchiasol

Pentru stimularea tranzitului intestinal.

Mai multe detalii

Adauga la lista dorintelor

 • Supliment alimentar pe baza de plante pentru stimularea tranzitului intestinal, cu proprietati laxative. Recomandat tuturor persoanelor cu tranzit lenes.

  Actiuni:

  Aloe Vera folosit pe scara larga in Europa este un purgativ puternic, care contine 20% - 40% antrachinone. Infuzia din pulbere de ru­­barbă e laxativă, ajută la detoxi­fierea organismului şi la eliminarea vier­­milor intestinali, are acţiune to­­nică asupra sistemului digestiv şi tra­tează dizenteria, mentine un tranzit intestinal optim, asigurat prin derivatii antrachinonici, eliberati la nivelul colonului, sub influenta microflorei de la nivelul intestinului; Nalba e o plantă laxativă şi calmantă, stimuleaza miscarile propulsive ale colonului. Volbura are efect laxativ si se foloseste pentru constipatiile moderate, care dureaza cateva zile. Cascara sagrada este un laxativ natural care provine din scoarţa copacului Rhamnus purshiana și este originară din nord-vestul Pacificului. Cascara sagrada conține cascaroside niste glicozide care încurajează contractarea intestinului gros pentru a elimina scaunele. Această acțiune face planta un medicament puternic împotriva constipație, ajutând la curăţarea stomacului și la eliminarea toxinelor acumulate.

  Componente active:

  Radacina de Rubarba, pastai de Senna, frunze de nalba, suc de Aloe, Catina, frunze de Volbura , Scortisoara, scorta de Cascara.

  Mod de administrare:

  Se recomanda administrarea a 1-2 comprimate seara, inainte de culcare, cu putina apa.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Cotidierbe Tranzit, 45 comprimate, Specchiasol

Cotidierbe Tranzit, 45 comprimate, Specchiasol

Pentru stimularea tranzitului intestinal.