Ciocolax Forte x 20 Comprimate

Ciocolax Forte x 20 Comprimate

5944756000295
In stoc
24,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Farmacia Silva va recomanda Ciocolax Forte.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere


Conceput pentru tine, pentru atunci cand intampini episoade de constipatie frecvent si, deoarece ai folosit laxative o perioada de timp, ai acum nevoie de un alt tip de laxativ: unul Forte, care sa combata toleranta dezvoltata la dozele uzuale de laxative si sa te ajute sa scapi de constipatie.

Datorita extractelor naturale, Ciocolax forte actioneaza eficient si puternic impotriva constipatiei, pentru ca tu sa te poti bucura de fiecare moment. In plus, invelisul unic de ciocolata face ca fiecare comprimat de Ciocolax Forte sa fie usor si placut de administrat!

Ciocolax Forte este laxativul natural, invelit in ciocolata belgiana, masticabil, placut de administrat;
Actioneaza eficient si natural impotriva constipatiei, efectul inregistrandu-se in maxim 8 ore;
Este eficient si puternic datorita combinatiei de ingrediente naturale: 200 mg Senna, 28.00 mg Crusin, Inulina 30.00 mg.

Atentionari:
Produsul contine soia si lapte. A nu se consuma de catre persoanele cu hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente. Persoanele cu indice glicemic ridicat vor folosi cu precautie produsul. Nerecomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza si copiilor sub 14 ani.


Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte