TERMENI SI CONDITII

1. Generalitati

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC CASA DAMAJ SRL prin intermediul magazinului virtual www.farmaciasilva.ro catre Cumparator
Pe parcursul citirii acestui document se vor face referire si vor cunoscuti ca atare urmatorii termeni:

  • Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
  • Vanzator - societatea comerciala SC CASA DAMAJ SRL cu sediul in localitatea Iasi, Judetul Iasi, Strada Rediu Tatar  Nr. 4, inregistrata la registrul comertului cu numarul J22/769/1999, CUI  RO12321420.
  • Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
  • Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora. Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.
  • Drepturi de proprietate Intelectuala - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
  • Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

2. Acceptarea contractului de utilizare  

Acest contract se aplica site-ului www.farmaciasilva.ro, serviciilor si continutului acestuia.
Site-ul farmaciasilva.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dumneavoastra fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile enuntate in acest document, nu puteti folosi site-ul si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea site-ului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre. SC CASA DAMAJ SRL poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului farmaciasilva.ro reprezinta aducerea la cunostinta si acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

3. Obligatii la inregistrare  

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul farmaciasilva.ro, va obligati sa:  
1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului si  
2) sa mentineti si sa innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, SC CASA DAMAJ SRL are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului farmaciasilva.ro.

4. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii  

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. SC CASA DAMAJ SRL nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propria raspundere. SC SILVA MED SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. De aceea fiecare comanda va fi confirmata telefonic sau prin email impreuna cu consultantul de vanzari, SC CASA DAMAJ SRL asumandu-si dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul care a platit online va primi inapoi pe card banii pentru respectiva comanda.
Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). SC CASA DAMAJ SRL si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile produselor fara o notificare prealabila. SC CASA DAMAJ SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul www.farmaciasilva.ro  
SC CASA DAMAJ SRL nu raspunde de eventualele defectiuni/neconcordante ale produselor comercializate de firmele colaboratoare. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC CASA DAMAJ SRL oricarui client in cazul nelivrarii, a livrarii necorespunzatoare sau in orice alta situatie ce poate interveni, este valoarea sumei incasate de SC SILVA MED SRL de la acest client pentru produsele comandate.  
SC CASA DAMAJ SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

5. Transferul  proprietatii si returnarea

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.
In cazul returnarii anumitor produse SC CASA DAMAJ SRL va restitui in termen de 14 zile contravaloarea acestora.

6. Raspundere

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru orice fel de daune pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor. Vanzatorul NU va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

7. Forta Majora

Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora.

8. Jurisdictia

Prezentul contract este supus legii române. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Cumparator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti române competente.

9. Politica de confidentialitate

SC CASA DAMAJ SRL asuma raspunderea de a nu transmite datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si le vor folosi in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia, cum ar fi evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite, dar nu numai. Farmaciasilva.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Farmaciasilva.ro nu promoveaza spam-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul farmaciasilva.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Dezabonarea de la newsletter se poate face din contul utilizatorului. In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele furnizorilor de plati, iar S.C. CASA DAMAJ S.R.L. nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Când utilizati site-ul vom folosicookie-uripentru a colecta date cu privire la continutul cosului dumneavoastra de cumparaturi si detalii legate de contul dumneavoastra de utilizator.

10. Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau va fi incorecta, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiI conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.