Eubiotic Baby picaturi 8g, Labormed

Eubiotic Baby picaturi 8g, Labormed

5944719009976
In stoc
50,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Reduce riscul aparitiei diareii, colicilor si dermatitei.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Eubiotic Baby picături este o combinaţie din cele mai studiate tulpini probiotice, special concepută pentru bebeluşi încă din prima zi de viaţă, cu indicaţii în:

  • Reducerea riscului apariției diareii și a altor probleme digestive cauzate de dezechilibrul florei intestinale în urma consumului de antibiotice
  • Reducerea riscului apariției și severității colicilor
  • Reducerea riscului apariției și severității dermatitei

Ingrediente:

Ulei floarea soarelui cu conţinut ridicat de acid oleic (cu ados de DL-alfa-tocoferol (E307) şi acid citric (E330)) (agent de încărcare), Lactabacillus thamnosus LGG, Bifidobacterium animalis susp. lactis BB-12 (în bază de zahăr, maltodextrină, ascorbat de sodiu).

Mod de administrare

6 picături zilnic, în doză unică, pe toată durata manifestării simptomelor.
O doză conţine 1 miliard bacterii lactice vii.
A se agita înainte de utilizare.

Eubiotic Baby picături se poate administra fie ca atare, într-o linguriţă, fie împreună cu alimente sau lichide. Produsul nu trebuie dizolvat în lichide fierbinţi pentru a nu afecta culturile lactice vii. Eubiotic Baby picături nu schimbă gustul alimentelor sau băuturilor cu care sunt amestecate.

Gramaj: 8 g.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte