Lactibiane Enfant picaturi, 30 ml, PileJe

Lactibiane Enfant picaturi, 30 ml, PileJe

3401528537646
Stoc epuizat
53,50 lei
cu TVA

Pentru disconfortul digestiv (colici, constipatie, ocazional scaune moi – cauze specifice), ajuta la refacerea florei digestive.


Descriere

Supliment alimentar cu ulei de Rapita, Vitamina D3 si 5 tulpini de microbiotice dozate la 2 miliarde ufc

Flacon 30 ml + pipeta dozatoare + plic 2 g

Proprietati: Lactibiane Enfant contine 5 tulpini microbiotice (LA101, LA102, LA103, LA104, LA801) dozate la 2 miliarde UFC si vitamina D3 pentru sustierea sanatatii sistemului osos. Vitamina D cotribuie la absorbtia/utilizarea normală a calciului si fosforului, la mentinerea concentratiilor normale de calciu în sânge, la metinerea sanatatii dintilor si a sistemelor imuitar, osos si muscular. Recomandat in disconfortul digestiv (colici, constipatie, ocazional scaune moi – cauze specifice), ajuta la refacerea florei digestive.

Cele 5 tulpini continute de Lactibiane Enfant sunt depozitate si inregistrate in colectiile private ale Institutului Pasteur din Franta.

Ingrediente flacon: ulei de rapita (Brassica campestris), antioxidant: extract din ulei de soia, bogat in tocoferoli

Ingrediente/plic: amestec de fermenti lactici: Bifidobacterium longun LA101, Lactobacillus helveticus LA 102, Lactococcus lactis LA 103, Streptococcus thermophilus LA 104, Lactobacillus rhamnosus LA 801, in baza de amidon din cartof; agent de incarcare: amidon din cartof; emulsifiant:  mono-,di- si triglyceride ale acizilor grasi, Vitamina D3 (colecalciferol, amidon alimentar modificat, sucroza, trigliceride cu catena medie, dl-alfa tocoferol, ascorbate/e de sodiu, dioxid de siliciu

Informatii nutritionale

Valori medii                                 per 1 ml            VNR*          

Ulei de Rapita                                  1 ml

Fermenti lactici                       2.109 UFC

Vitamina D3                                    1 µg                20%         

*VNR – Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011

Mod de utilizare:

Inainte de prima utilizare, varsati continutul plicului in flaconul ce contine ulei. Inchideti flaconul cu ajutorul busonului. Agitati inainte de utilizare. Odata amestecat, continutul se poate pastra la temperatura camerei timp de 1 luna. Inainte de masa, cu ajutorul pipetei dozatoare, dozati 1 ml pe zi (sau impartiti in 2 doze a cate 0.5 ml) ca atare, sau amestecat in alimente. Cutia contine doza necesara pentru 30 de zile.

Detalii ale produsului

Recenzii (0)

Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte