Sun Bio-Sun Colic x 10ml

Sun Wave Bio-Sun Colic x 5 ml

Stoc epuizat
48,00 lei
cu TVA

Ajută la diminuarea disconfortului abdominal, la eliminarea gazelor intestinale si la diminuarea colicilor la bebelusi.

Descriere

Recomandari: Bio-sun Colic ajuta la diminuarea disconfortului abdominal, la emilinarea gazelor intestinale si la diminuarea colicilor la bebelusi.

Compozitie si rolul componentelor : Pediococcus pentosaceus CECT 8330 și Bifidobacterium longum CECT 7894 – 1 miliard CFU. Cele două probiotice din compoziţia preparatului au efect benefic asupra motilitatii  intestinale, a nervilor senzitivi colonici şi a activităţii contractile a colonului, cele doua tulpini fiind identice cu cele ale tractului digestiv al nou-nascutului.

Doza si mod de administare : oral – 8 picături (0,357 ml) pe zi, în lapte sau ceai.  Se poate administra încă de la naștere. A se agita înainte de utilizare!

Atentionari : A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta diversificata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra la temperatura camerei (15-25C), la loc uscat. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

Ingrediente: ulei rafinat de floarea soarelui, amestec de culturi probiotice (in baza de dioxid de siliciu si maltodextrina): Pediococcus pentosaceus CECT 8330 si Bifidobacterium longum CECT 7894; amestec de tocoferoli si ulei de floarea soarelui, cu minimum 70% vitamina E (antioxidant)

Cantitate: 5 ml

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews
Product added to wishlist

Acest website foloseste module cookie.