Sebamed Baby Lotiune Dermatologica 200ml

Sebamed Baby Lotiune Dermatologica 200ml

A004303
In stoc
50,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.
Pentru pielea delicata a copilului

Descriere

Descriere: Protejează pielea delicată a bebeluşului împotriva uscării şi a inflamării. Complexul hidratant şi emolient cu 7% lipide, este absorbit rapid de piele, fără să lase urme uleioase. Pielea sănătoasă are o peliculă biologică uşor acidă, numită înveliş acid. La nou-născuţi acest înveliş acid protector lipseşte. Acesta se formează în primele luni de viaţă ale bebeluşului. Doar dacă pH-ul pielii este de 5.5, aceasta este capabilă să se protejeze de microorganismele patogene şi de acţiunea nocivă a mediului înconjurător. 
Este dovedit clinic că Loţiunea Baby a fost creată ca să ajute la formarea învelişului acid al pielii şi ca să stabilizeze funcţiile ei de protecţie cu pH-ul 5.5. Extractele active de muşeţel şi alantoină previn inflmaţiile şi iritaţiile. Hidratanţii conţinuţi reglează echilibrul hidrolipidic al pielii şi fac pielea fină şi netedă. Loţiunea lasă un parfum fin pentru confortul bebeluşului.
Utilizare: A se folosi pe pielea curată şi uscată. Aplicaţi prin mişcări uşoare o cantitate mică de loţiune pe întreaga piele a corpului după baie.
Prezentare: 200 ml

Detalii ale produsului

2 Produse

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.