Sebamed Baby Ulei Dermatologic pt ingrijirea pielii 150ml

Sebamed Baby Ulei Dermatologic pt ingrijirea pielii 150ml

In stoc
28,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.
Bogat în uleiuri naturale, acesta este soluţia ideală pentru curăţarea zonelor de contact cu scutecele.

Descriere

Descriere: Extrem de delicat, susţine funcţiile naturale ale pielii, previne inflamaţiile şi iritaţiile. Pielea sănătoasă are o peliculă biologică uşor acidă, numită înveliş acid. La nou-născuţi acest înveliş acid protector lipseşte. Acesta se formează în primele luni de viaţă ale bebeluşului. Doar dacă pH-ul pielii este de 5.5 aceasta este capabilă să se protejeze de microorganismele patogene şi de acţiunea nocivă a mediului înconjurător. Uleiul Baby pentru îngrijirea pielii, a fost creat ca să ajute la formarea învelişului acid al pielii şi ca să stabilizeze funcţiile ei de protecţie cu pH-ul 5.5. 
Uleiurile îmbogăţite de fistic şi germeni de grâu şi parafina curăţă blând şi formează o peliculă protectoare la suprafaţa pielii delicate a bebeluşilor. Vitamina E, bisabololul, muşeţelul şi panteniltriacetatul calmează şi regenerează pielea. Recomandat pentru curăţarea pielii delicate în zonele de contact cu scutecele, prevenind iritarea acestora. Testat dermatologic.
Utilizare: Cu o cantitate mică de ulei curăţaţi zonele de scutece. În scopul prevenirii iritaţiilor, întindeţi uşor după baie pe pielea curată şi uscată.
Prezentare: 150 ml

Detalii ale produsului

2 Produse

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.