ColonHelp Junior x 480g

ColonHelp Junior x 240g

5941872400091
Stoc epuizat
41,00 lei
cu TVA

ColonHelp Junior este un supliment alimentar 100% natural, vitaminizant şi reglator intestinal pe bază de fibre de psyllium, susan și fructe uscate.


Descriere

Actiune:

ColonHelp Junior este un supliment alimentar 100% natural, vitaminizant şi reglator intestinal pe bază de fibre de psyllium, susan și fructe uscate. Produsul se adresează copiilor, dar și adulţilor, persoanelor aflate în convalescență, celor sensibile la gustul plantelor aromatice, femeilor însărcinate sau celor care alăptează. Datorită fructelor pe care le conține, ColonHelp Junior asigură o cantitate foarte mare de vitamine și este un tonic excelent al organismului.

Mod de administrare:

Începe cura cu jumătate din doza uzuala. Dupa 2-3 zile, cantitatea de produs se creşte creşte treptat până la doza optimă tolerată, fără a depăşi doza maximă. Produsul se administrează în două prize, una dimineaţa, iar a doua în cursul zilei. În amestec cu iaurtul, produsul se va colora în roz-violet datorită afinelor!

Pe parcursul curei, consumul de apă trebuie să fie de 1-1,2 litri pentru copii şi de 2 litri pentru adulţi.

Precautii:

Pentru copiii sub 4 ani, persoanele cu afecţiuni grave, care au suferit intervenţii chirurgicale recente, persoanele cu diabet se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea produsului. Persoanele alergice vor consuma cu precauţie; produsul conţine seminte de susan şi nucă de cocos.

Pastrare:

Ferit de lumină şi umezeală, la o temperatură sub 22°C sau în frigider.

Ambalaj, prezentare:

Cutie 240 g.

Detalii ale produsului

Recenzii (0)

Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte