Vitoral vitamina D3 spray oral pentru copii 25ml

In stoc
39,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Supliment alimentar cu gust de căpșune și xylithol, sub formă de spray, destinat administrării orale

Descriere

Vitoral D Spray Oral pentru copii și sugari este un supliment alimentar cu gust de căpșune și xylithol, sub formă de spray, destinat administrării orale. Conține Vitamina D3 (colecalciferol), care contribuie la absorbția eficientă a calciului, dezvoltarea normală și menținerea sănătății sistemului osos

Administrarea de vitamina D3 este importantă în primele faze ale dezvoltării copiilor, dar și pentru adulții care nu s-au expus la soare o perioadă îndelungată.

Spray-ul conține si xylitol, un îndulcitor blând cu dantura, care se găsește în forma naturală în diverse fructe, acesta contribuind la mineralizarea dinților.

Vitoral D pentru copii NU CONȚINE ingrediente care pot cauza crampe.

Gustul delicios de căpșune este un alt avantaj al produsului, acesta fiind bine tolerat de către copii

Utilizaţi întotdeauna acest supliment alimentar exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră.

Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Mod de utilizare: agitati bine inainte de folosire. Copii cu vârstă mai mică de 5 ani: 1-2 pufuri pe zi sau la recomandarea unui medic. Aplicati direct in gura copilului sau amestecati in formula de lapte, bauturi sau alte alimente

Ingrediente: apă, îndulcitor natural (xylitol 30%), vitamina D3 (colecalciferol), aromă naturală de căpșune, conservant natural (benzoat de sodiu), agent de îngroșare (gumă xanthan).

Nu conţine: coloranți artificiali, gluten, grăsimi, sare, drojdie sau lactoza. Produsul este potrivit pentru vegetarieni, diabetici și persoane care suferă de boala celiacă. Spray-ul nu conține ingrediente care pot cauza crampe!

Detalii ale produsului

2 Produse

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.