Core Tests Test Rapid Anticorpi...
Core Tests Test Rapid Anticorpi...

Core Tests Test Rapid Anticorpi Neutralizanți după vaccinare și/sau recuperare după SARS-CoV-2, din sânge

In stoc
42,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Test de detectare a anticorpilor neutralizanți după vaccinare și/sau recuperare după infecția cu virusul SARS-CoV-2

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

UTILIZARE:  

     Testul COVID-19 Neutralizing Ab se utilizează pentru detectarea calitativă a anticorpilor neutralizanți în cazul pacienților care s-au recuperat după pneumonia virală produsă de virusul SARS-CoV-2 sau în cazul pacienților vaccinați.


INTRODUCERE:                                                                                                 

     SARS-CoV-2 este un coronavirus nou descoperit, responsabil pentru epidemia de pneumonie virală izbucnită în Wuhan, China la sfârşitul anului  2019.  Boala  infecţioasă  provocată  de  acesta  se  numeşte COVID-19. Simptomele cele mai frecvente sunt febra, tusea uscată, oboseala, productia de spută, dispneea sau dificultăţile de respiratie, durerea  în  gât,  durerile  de  cap.  Unii  pacienţi  pot  reclama  dureri musculare, greaţă, congestie nazală, diaree. Unele persoane pot fi asimptomatice.

     Aproximativ  80%  dintre  pacienţii  infectaţi  se recuperează  după  boală  fără  un  tratament  specific.  Persoanele  în vârstă şi cele cu boli asociate (hipertensiune arterială, diabet zaharat, probleme cardiace) sunt mai predispuse să dezvolte o forma gravă de pneumonie  virală cu insuficienţă respiratorie ce poate evolua către sindrom  respirator  acut  sever,  şoc  septic,  multiplă  insuficienţă  de organ,  dezechilibru  metabolic  acido-bazic  sever, complicații care  pot  pune în pericol  viaţa.  Până  în  prezent,  aproximativ  4%  dintre  cazurile confirmate au murit.

     COVID-19 se transmite în principal prin contactul direct cu secreţiile sau picăturile eliberate de persoanele infectate prin tuse, strănut, vorbire, care pot fi inhalate sau ingerate direct de către alte  persoane  sau  care  pot  contamina  suprafeţe.  Boala  se  poate transmite  şi  pe  cale  fecal-orală.  Perioada  de  incubaţie  a  virusului variază intre 1-14 zile.


MATERIALE INCLUSE:

1.Plăcuță test

2.Pipetă prelevare sânge

3.Tampon cu alcool

4.Plasture

5.Fiolă cu soluție tampon pentru 1 test

6.Înțepător cu arc

7.Instrucțiuni de folosire


Un anticorp neutralizant (NAb) este un anticorp care apără o celulă de un agent patogen sau de o particulă infecțioasă prin neutralizarea oricărui efect biologic. Anticorpul neutralizant este produs de răspunsul sistemului imunitar după ce o persoană a fost vaccinată sau după infecție.

Vaccinurile de tip ARNm(ARN mesager) determină celulele persoanei vaccinate să producă proteina Spike identică cu cea de pe suprafața virusului, iar organismul va produce anticorpi pentru acea proteină.

La doua-trei săptămâni după a doua imunizare, mai mult de 80% dintre oameni vor produce suficienți anticorpi neutralizanți împotriva COVID-19. Se recomandă reevaluarea calitativă a acestor anticorpi la fiecare 5-6 luni pentru a confirma dacă există suficienți anticorpi neutralizanți pentru a rezista infecției cu virusul COVID-19


 
AVERTISMENTE ŞI PRECAUŢII ÎN UTILIZARE:
1.Citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare înainte de a efectua acest test.


2.Numai pentru diagnosticare in vitro, exclusiv pentru uz profesional.


3.Nu folosiți testul după data de expirare.


4.Caseta de testare trebuie păstrată în punga etanşă până la utilizare. Nu utilizaţi testul dacă punga este deteriorată sau desigilată.


5.Nu reutilizați caseta.


6.Toate probele trebuie considerate potenţial periculoase şi manevrate în acelaşi mod ca un agent patogen. Eliminaţi probele şi casetele folosite într-un recipient corespunzător destinat deşeurilor medicale. Respectați reglementările locale de manipulare și eliminare a probelor biologice.


7.Nu consumaţi alimente, băuturi şi nu fumaţi în zona în care sunt manevrate probele.


8.Nu amestecați și nu schimbați între ele probe diferite.


9.Purtaţi echipament de protecţie precum mânuşi de unică folosinţă, halat de laborator şi protecţie pentru ochi atunci când manipulaţi materiale potenţial infecţioase ori efectuaţi teste. Spălați-vă cu atenţie pe mâini după aceea.


10.Curățați cu atenţie substanţele scurse folosind un dezinfectant adecvat.

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE:

1.Scoateţi  testul  din  pungă  sigilată.  Puneţi-l  pe  o  suprafața  plată, curată și uscată.
2.Folosind pipeta furnizată adăugați o picătură de eșantion (sânge) în orificul de testare al casetei
3.Adăugaţi două picături de soluţie tampon (aproximativ 80μl -100μl) în acelaşi lăcaş, peste probă. 
4.Citiți rezultatele în termen de maxim 15 minute. Nu citiţi după mai mult de 15 minute.INTERPRETAREA REZULTATELOR:

POZITIV: linia de control C şi linia T apar în fereastra de vizualizare.
NEGATIV: apare doar o linie în dreptul zonei de control C şi nici o linie in dreptul zonei de test T.
INVALID: dacă nu apare nici o linie în zona de control C, rezultatatul testului este invalid indiferent de prezența sau absența liniilor din zona de testare. Aceasta se poate întâmpla atunci când nu au fost respectate instrucţiunile de testare sau când testul a fost deteriorat. Se recomandă să repetați testul folosind un dispozitiv nou. Dacă problema persistă, vă rugăm să opriți utilizarea produsului și să contactaţi distribuitorul local.REZULTATELE PENTRU IgM & IgG:

  • Sensibilitate 99,2% (248/250)
  • Specificitate 99,3% (450/453)
  • Acurateţe 99,3% (698/703)PRODUCĂTOR:
  
Core Technology Co.,Ltd. Room 100, C Building, No.29 Life Park Rd., Changping District,Beijing, 102206 China WellKang Ltd, 16 Castle St, Dover, CT16 1PW, UK Număr: IFU-COVID IgM/IgG/05-C  Ver.1.0 Data intrării în vigoare: Feb.2020


Detalii ale produsului