DVR PHARM Crema Tamaie Boswellia 50 ml

DVR PHARM Crema Tamaie Boswellia 50 ml

6426070646063
In stoc
28,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Este o crema puternic hidratanta si foarte bogata in principii active (contine minimum 10% extract standardizat), destinat intineririi, ingrijirii si refacerii pielii, al carui principal component activ este Boswellia Serrata (Tamaie)

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

COMPOZITIE: Petrolatum, Aqua, Oleic/linoleic/linolenic Polyglycerides, Stearic Acid, Cholesterol, Harpagophytum Procumbens Root Extract, Salix Alba Leaf Extract, Salix Alba Leaf Extract, Boswellia Serrata Extract, Potassium Sorbate, Boswellia Serrata Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Mentha Viridis Leaf Oil, Sodium Benzoate, D-limonene, Linalool.
Conditii de depozitare: Produsul trebuie pastrat intr-un loc racoros, uscat, ferit de razele soarelui. A se pastra la temperaturi intre 4º si 25 ºC.


INDICATII – Ingedientele vegetale din acest produs au demonstrat un rol important in urmatoarele afectiuni:

- Alergie cutanata, dermatita

- Psoriazis

- Dermatite produse de frig, dermatite produse de contactul cu substante chimice (detergenti, inalbitori, produse cosmetice)

- Imbatranirea si ridarea prematura a pielii

- Ingrijire dupa arsuri solare 


MOD DE UTILIZARE:
Se intinde in strat subtire crema pe zona afectata, masandu-se foarte usor, vreme de cateva zeci de secunde, pana cand crema patrunde in piele. De regula, o singura aplicatie, la 24 de ore este suficienta. In cazul pielii foarte uscate sau afectata de dermatite ori iritatii, se recomanda 2 aplicari, pe zi.


PRECAUTII SI CONTRAINDICATII:
Produsul poate da, in cazuri foarte rare, reactii alergice. Pentru a testa daca aveti alergie, veti aplica aceasta crema in primele 2 zile cu prudenta, in cantitati mici, pe piele, crescand treptat doza de crema folosita, daca nu apar usturimi sau inflamatii.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte