Hyalo 4 Control crema 100 g

Hyalo 4 Control crema 100 g

8033661802500
In stoc
79,50 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Indicat pentru tratamentul leziunilor cutanate

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

HYALO4 CONTROL este indicat pentru tratamentul leziunilor cutanate, în special al celor cu risc crescut de infectare. în mod specific, este destinat aplicării pe plăgile acute sau cronice (arsuri de gradul unu sau doi, ulcere vasculare sau metabolice şi escare), realizând la nivelul acestora un mediu umed, aseptic.

HYALO4 CONTROL se poate utiliza pe plăgile neinfectate pentru a preveni infecţia şi, după tratamentul de succes al unei plăgi infectate, pentru a preveni reinstalarea infecţiei.

HYALO4 CONTROL Cremă este un preparat topic care conţine acid hialuronic sare de sodiu ca principal compus. Acidul hialuronic este un polizaharid biologic (un glicozaminoglican) ce se găseşte distribuit în matricea extracelulară a majorităţii ţesuturilor. Mai multe studii au demonstrat implicarea sa în numeroase şi diverse procese reparatorii tisulare, favorizând procesele de vindecare şi de reepitelizare. Datorită proprietăţilor sale hidrofîle, asigură la nivelul leziunilor mediul umed necesar proceselor fiziologice de vindecare. Sulfadiazina de argint este un binecunoscut agent antibacterian, care inhibă in vitrocreşterea a aproape tuturor bacteriilor şi fungilor patogeni. Prezenţa sulfadiazinei de argint în compoziţia produsului are rol în prevenţia contaminării bacteriene, ampLificând capacitatea acidului hialuronic de a favoriza vindecarea leziunilor. Aceste proprietăţi permit ca pansamentul să fie schimbat o singură dată pe zi, adică cu un minim disconfort pentru pacient şi cu o expunere minimă a leziunii la contactul cu aerul, reducând posibilitatea contaminării plăgii.

Compoziţie

Compusul principal: acid hialuronic sare de sodiu 0,2%

Alte componente: Sulfadiazina de argint 1%, polietilenglicol monostearat 400, decil oleat, ceară emulsifiantă, glicerol, sorbitol soluţie 70%, apă pură.

Doze şi mod de administrare

Leziunile trebuie curăţate înainte de fiecare aplicare. Se aplică un strat subţire de cremă pe suprafaţa plăgii, o dată sau de două ori pe zi, în funcţie de severitate, până la vindecarea completă. Tratamentul prelungit, cu durata mai mare de o lună, trebuie evaluat de către medic pe baza evoluţiei clinice a leziunii. Suprafaţa tratată trebuie acoperită cu un pansament steril.

Contraindicaţii

A nu se administra pacienţilor cu alergie dovedită la compuşii produsuLui sau la cei cu insuficienţă hepatică sau renală sau cu deficit de glucozo-6-fosfat dehidrogenază.

A nu se administra la femeile însărcinate sau la copiii mici.

A se citi cu atenție prospectul înainte de utilizare.

Producător: Fidia Farmaceutici S.p.A.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte