Nou Parasites Roll on repelent impotriva tantarilor si capuselor 60ml

Parasites Roll on repelent impotriva tantarilor si capuselor 60ml

Viva Pharma

Produs biocid repelent destinat respingerii tantarilor si a capuselor

Mai multe detalii

19,00 lei

Adauga la lista dorintelor

  • Contine ingredient activ natural
  • Poate fi utilizat atat de catre adulti, cat si pentru copii cu varsta mai mare de 3 luni
  • Eficienta dovedita
  • Prietenos cu mediul inconjurator


  Actiune:

  SantaDerm ParasiteS Roll On REPELENT IMPOTRIVA TANTARILOR SI A CAPUSELOR este un produs biocid repelent destinat respingerii tantarilor (Culex pipiens) si a capuselor (Ixodes ricinus), continand ca ingredient activ Citriodiol®, un produs natural care este un amestec de cis- si trans p-mentane-3-8diol, extras dintr-o specie de Eucalipt (Eucaliptus citriodora).

  Ingredientul activ al produsului - Citriodiolul® este obtinut din ulei si extract de Eucalipt (lemon) cu actiune repelenta impotriva insectelor, actiune dovedita in urma studiilor efectuate atat pe acest ingredient activ, cat si pe Spray-ul SantaDerm ParasiteS repelent impotriva tantarilor si a capuselor.

  Timpul de actiune al roll-on-ului repelent este 6-8 ore, timp care a fost stabilit in urma efectuarii testelor de eficacitate pe produs.

  Daca zona intepata de tantari sau capuse este agresata prin scarpinare, leziunea produsa se poate infecta, ceea ce duce la complicatii. Daca ati fost intepat de aceste insecte hematofage, aplicati imediat pe locul intepaturii SantaDerm ParasiteS Gel Calmant pentru intepaturile de insecte care, prin continutul de uleiuri esentiale diminueaza senzatia de mancarime, avand efect antiinflamator si calmand durerea.

  Utilizare:

  Aplicati produsul ca atare (nediluat) pe piele, pentru a indeparta tantarii sau capusele, pana cand suprafata este complet umeda si lasati sa se evapore. Cantitatea de produs pentru o utilizare difera in functie de marimea suprafetei pe care se aplica.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Parasites Roll on repelent impotriva tantarilor si capuselor 60ml

Parasites Roll on repelent impotriva tantarilor si capuselor 60ml

Produs biocid repelent destinat respingerii tantarilor si a capuselor