Quick Depil - ceara depilatoare hidrosolubila 300 g

Quick Depil - ceara depilatoare hidrosolubila 300 g

Stoc epuizat
16,00 lei
cu TVA

100% ceara naturală, prezentată într-o formă nouă şi concepută pentru femeile moderne

DOAR LA COMANDA


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Mod de prezentare
cutie de 300 g
 
Acțiune
Este o ceară 100% naturală, prezentată într-o formă nouă şi concepută pentru femeile moderne; ceara hidrosolubilă se încălzeşte la cuptorul cu microunde sau pe o baie de apă; se utilizează la o temperatură scăzută şi se înlătură cu fâşii din hârtie specială, ceea ce îi conferă un caracter deosebit de igienic; ceara cu zaharoză permite epilarea celor mai delicate zone ale feţei şi ale corpului.
 
Mod de utilizare
Cu ajutorul spatulei întindeţi ceara caldă, în strat subţire, în zona pe care doriţi s-o epilaţi; aplicaţi imediat o fâşie de hârtie specială pe ceară şi cu o mişcare bruscă trageţi hârtia în sens invers faţă de creşterea firelor de păr; repetaţi operaţiunea cu aceeaşi fâşie; când aceasta este saturată de fire de păr şi de ceară, treceţi la folosirea unei noi fâşii.
 
Ingrediente
zaharoză, glicerol, acid citric, caramel, apă.
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte