Perspirex Plus Antiperspirant Roll-on 25ml

Perspirex Plus Antiperspirant Roll-on 25ml

5701943012505
Stoc epuizat
66,50 lei
cu TVA
Perspirex Plus roll-on pentru pielea sensibila. Formula sa unica, patentata, este dovedita clinic ca ofera protectie de lunga durata impotriva transpiratiei si mirosului.


Descriere

Daca antiperspirantul folosit pana acum nu te mentine uscat, incearca ceva care functioneaza cu adevarat.
Formula sa unica, patentata  ,  este dovedita clinic ca ofera protectie de lunga durata impotriva transpiratiei si mirosului.
Atat de eficient incat o singura aplicare va protejeaza 3-5 zile.
Un singur flacon poate fi suficient  pentru o durata de 4-6 luni.
Perspirex Plus roll-on pentru pielea sensibila
Formula total noua si imbunatatita care cu 1 singura aplicare te protejeaza eficient impotriva transpiratiei si a mirosului neplacut peste 5 zile. 
Sistemul activ Active Skin Care ofera o toleranta optima chiar si pielii delicate.
Perspirex este un produs unisex fara parfum care protejeaza impotriva transpiratiei si a mirosului neplacut.
 
Despre  transpiratie :
•Transpiratia este o functie naturala a organismului care regleaza temperatura corporala'.
•Pentru multe persoane transpiratia excesiva poate fi incomoda si jenanta .
Studiile  arata ca > 30% din populatie transpira pe baza saptamanala intr-o maniera inconfortabila .
•Dintre aceste persoane multe folosesc un comportament corectiv ( pentru a evita sa fie vazute cu petele de transpiratie ) de ex. purtarea unui deodorant la indemana, evitarea ridicarii bratelor, purtarea unor anumite tipuri de materiale.
 
•Stim ca multi consumatori sunt nemultumiti de antiperspirantul folosit in prezent si fac mari eforturi sa evite petele de transpiratie si mirosul neplacut ( si situatiile jenante datorita transpiratiei excesive ).
•Stim ca este necesar, in domeniul transpiratiei excesive, de o SOLUTIE PE CARE TE POTI BAZA.
 
Perspirex  este  diferit  !

Formula acestuia fara parfum sau culoare este dovedita   clinic ca ofera cea mai buna protectie de pe piata impotriva transpiratiei si mirosului neplacut:
-Clasificare internationala pentru antiperspirante ( American FDA ) precizeaza ca un produs poate fi recunoscut in categoria  ” antiperspirant ” daca demonstreaza reducerea cu 20% a transpiratiei.  Daca un antiperspirant demonstreaza reducerea cu 30% a transpiratiei acesta poate fi clasificat ca ” Extra eficient ”  .
Formula patentata PERSPIREX demonstreaza o reducere cu 65% a transpiratiei- pe o perioada minima de 72 de ore dupa fiecare aplicare .

1.   Perspirex functioneaza atat de eficient datorita formulei sale pe baza de alcool, clorura de aluminiu si solutie lactica.Perspirex se bazeaza pe alcool si nu contine apa.
2.   Acesta reactioneaza cu apa din glanda sudoripara si formeaza un dop de keratina.Majoritatea antiperspirantelor de pe piata contin apa si clorura de aluminiu. Ele sunt oarecum eficiente impotriva transpiratiei, dar nu pentru mult timp, deoarece dopul se va forma la suprafata glandelor de transpiratie  si nu in interiorul lor. De aceea Perspirex dureaza mai mult decat alte antiperspirante obisnuite.
Perspirex foloseste o formula rafinata care minimizeaza iritarea frecvent asociata cu alte antiperspirante pe baza de clorura de aluminiu, facandu-l potrivit chiar si pentru pielea cea mai delicata, cum ar fi cea a axilei.

Tehnologie patentata de  Riemann & Co.

Cum se aplică Perspirex roll-on Original/Plus?
Pentru cel mai bun efect, este esential sa se aplice in mod corect Perspirex.
Aplicati  Perspirex  roll-on  cu  2  miscari  inainte  si  inapoi  in  centrul  subsoarei  .

  Pielea  trebuie  sa  fie  complet  uscata  si  ne-iritata .
Aplicati  pe  timp de  noapte  ,  inainte  de  a  merge  la  culcare  ,  deoarece  glandele  sudoripare  sunt  mai  putin  active  pe  timp  de  noapte . Aplicati  Perspirex  in  fiecare  noapte  ,  pana  ati  atins  efectul  dorit               ( de  obicei  intr-o  saptamana ) . Pentru  pielea  sensibila  aplicati  1  data  la  2  nopti , timp  de  2  saptamani .
Se  lasa  sa  se  usuce  complet  dupa  aplicare .
Spalati  dimineata  cu  apa  si  sapun . Nu  se  reaplica .
Puteti  de  asemenea  sa utilizati   deodorantul  obisnuit .
Mentineti  nivelul  scazut  al  transpiratiei  si  controlati  mirosul  prin  aplicarea  antiperspirantului  2-3  zile/saptamana  ,  ori  de  cate  ori  este  nevoie .
IMPORTANT !
Pielea  trebuie  sa  fie  perfect  uscata  inainte  de  aplicare .
Nu  aplicati  niciodata  Perspirex  pe  piele  iritata  .
  Nu  utilizati  niciodata  Perspirex  in  mai  putin  de  48  de  ore  de  la  epilare  cu  ceara  sau  crema depilatoare .
Pentru  uz  extern  ,  a  se  evita  contactul  cu  ochii  si  alte  mucoase .

Detalii ale produsului

Recenzii (0)

Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte