Dezarcit x 20ml aerosolo spray

Dezarcit Spray 20ml

4751008082364
Stoc epuizat
20,00 lei
cu TVA
Previne inflamatia si ciuperca piciorului


Descriere

Compozitie (1 ml aerosol): Oleum Pini 10 mg, Oleum Menthae Piperitae 20 mg, Oleum Malaleuci 5 mg, Extractum Salviae 5 mg, Acidum Boricum 30 mg.
Actiune: Aerosol spray este destinat prevenirii micozelor si inflamatiilor de la nivelul picioarelor, ca si a fisurilor cutanate. Previne mirosurile neplacute.
Utilizare: Pentru uz profilactic dupa infectii fungice sau pentru prevenirea mirosurilor neplacute de la nivelul picioarelor sau din incaltaminte.
Mod de utilizare:
Se agita flaconul si se indeparteaza capacul duzei. Se tine flaconul in pozitie verticala si se directioneaza duza spre partea inferioara a piciorului, se pulverizeaza lichidul, de la o distanta de aproximativ 20 de cm, prin presarea ferma a duzei. Similar, se aplica intre degetele de la picioare. Se repeta la celalalt picior (prin presarea duzei o data se eliberaza 0,55 ml). Se va utiliza de doua ori pe zi: dimineata si seara. Pentru a preveni mirosul neplacut din incaltaminte, se pulverizeaza lichidul in acelasi mod in interiorul pantofilor.
Depozitare: A se pastra la loc uscat. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Se pastreaza cu capac la temperatura camerei.
Continut: 20ml

Detalii ale produsului

Recenzii (0)

Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte