Sebamed Lichid Dermatologic Curatare fata si corp 200ml

Sebamed Lichid Dermatologic Curatare fata si corp 300ml

A004255
Stoc epuizat
50,00 lei
cu TVA
Emulsia de curăţare pentru faţă şi corp este adecvată pentru utilizare chiar şi pentru pielea sensibilă şi delicată.

Descriere

Fără săpun și fără alcali. pH 5.5

Emulsia de curăţare pentru faţă şi corp este adecvată pentru utilizare chiar şi pentru pielea sensibilă şi delicată. Nu conţine săpun şi alcali. Curăţă blând şi în profunzime. Formula extrem de delicată fără săpun asigură protecţia şi supleţea pielii sensibile, alături de o curăţare eficientă şi revigorare. Previne iritarea şi pierderea lipidelor şi hidratează la spălare, asigurând supleţe, curăţenie şi prospeţime pielii. Valoarea pH-ului 5.5 susţine dezvoltarea şi menţine învelişul acid al pielii - protecţia naturală contra uscării, iritaţiilor, factorilor alergeni, precum şi împotriva microorganismelor dăunătoare, ca bacteriile şi fungii.
Conceput special pentru piele sensibilă şi delicată. Extrem de adecvat în cazul pielii intolerante la săpun, pentru spălare şi duş zilnic. Testat dermatologic.
Utilizare: Umeziţi pielea. Puneţi pe mâini o cantitate mică din emulsia de curăţare pentru faţă şi corp şi întindeţi pe piele. Clătiţi cu apă din abundenţă. Pentru o curăţare deosebit de blândă a feţei şi a corpului.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.