Respisun solutie salina hipertonica 3%, 24 doze

A004340

Sun Wave Pharma

Ca solvent pentru inhalaţii, pentru igiena nazala

Mai multe detalii

61,00 lei

Adauga la lista dorintelor

 • Cu o concentratie ce nu se regaseste in nici un alt produs de pe piata, Respisun are la baza numeroase studii ce au demonstrat că aerosolii obţinuţi prin nebulizarea unei soluţii saline hipertonice 3% sunt eficienţi în ameliorarea simptomatologiei bronşiolitelor şi în grăbirea evoluţiei spre vindecare a bolii.

  Utilizare prin nebulizare pentru ameliorarea simptomatologiei în:bronşiolite cu virus respirator sincitial sau alte infecţii respiratorii virale;fibroza chistică (mucoviscidoza);sinuzite sau alte afecţiuni din sfera ORL;

  Utilizare pentru igienă nazală, sub formă de picături nazale.
   
  Soluţie salină hipertonică

  Recomandări:

  • Ca solvent pentru inhalaţii
  • Pentru igiena nazală

  Mod de utilizare:

  • Se detasează unidoza şi se deschide prin învârtirea părţii superioare. După desfacere, partea superioară se poate folosi ca dop.

  Solvent pentru inhalaţii

  - În cazul bronşiolitei, infecţii respiratorii virale: se recomandă inhalarea de 4 ml Respisun de 3 până la 6 ori pe zi. În cazurile uşoare doza poate fi redusă la 2-3 ml volum de lichid inhalat. Se poate folosi împreună cu medicamente bronhodilatatoare. Înainte de asocierea cu anumite medicamente de inhalat, citiţi instrucţiunile produsului respectiv.

   • Pentru igiena nazală

  - Se înclină capul pe spate. Se introduce vârful unidozei în nara şi se apasă uşor pe unidoză, întâi la o nară si apoi la cealaltă. Se îndreaptă capul, se scurg mucozităţile şi apoi se şterge nasul. Nu se suflă nasul cu putere decât după 10 minute de la utilizarea produsului. Se va utiliza la nevoie.

  Compoziţie:

  • clorură de sodiu – 3 g, apă purificată qs ad 100 ml.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Respisun solutie salina hipertonica 3%, 24 doze

Respisun solutie salina hipertonica 3%, 24 doze

Ca solvent pentru inhalaţii, pentru igiena nazala