Calgel gel gingival 10g

A000534

McNeil AB

 

Calgel gel este indicat copiilor in perioada cand le cresc primii dinti

 

Mai multe detalii

20,00 lei

Adauga la lista dorintelor

  • Compozitie
    Calgel gel contine: clorhidrat de lignocaina EP (BP) 0,33% w/w, clorura de cetylpiridina EP (BP) 0,1% w/w intr-o baza fara zahar, solubila in apa, de culoare galbena.
     
    Indicatii
    Calgel Gel este indicat copiilor in perioada cand le cresc primii dinti. Calgel actioneaza rapid pentru a inlatura durerea produsa de cresterea primilor dinti si calmeaza durerile gingivale ale sugarilor. Are, de asemenea, usoare proprietati antiseptice.

    Mod de administrare

    Aplicati o cantitate mica de Calgel, aproximativ 7,5 mm, pe varful unui deget curat si masati usor zona afectata a gingiei. Acest lucru se poate repeta dupa un interval de 20 minute, daca este necesar, maxim de 6 ori pe zi. Calgel- Gel este recomandat copiilor cu varsta mai mare de 3 luni.

    Contraindicatii

    Calgel - Gel nu se va folosi la copii care sunt alergici la clorhidrat de lignocaina, clorura de cetilpiridina sau la produs in sine.

    Precautii
    Doza recomandata nu trebuie depasita. In eventualitatea aparitiei oricarui efect advers sau in caz de supradozaj, se va intrerupe utilizarea si se va consulta medicul. Nu lasati medicamentul la indemana copiilor.

    Reactii adverse
    Cand se foloseste conform instructiunilor, efectele adverse nu apar, dar au fost raportate cazuri rare de hipersensibilitate la lignocaina. Opriti administrarea medicamentului daca suspectati o reactie de hipersensibilitate in timpul folosirii acestuia.
    Conditii de pastrare: Pastrati produsul la o temperatura sub 25C. Feriti produsul de lumina.

20 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Calgel gel gingival 10g

Calgel gel gingival 10g

 

Calgel gel este indicat copiilor in perioada cand le cresc primii dinti