ColonHelp x 240g

Zenyth Pharmaceuticals, Romania

ColonHelp este un supliment de fibre alimentare 100% natural, din plante de cea mai bună calitate, destinat detoxifierii intestinale.

Mai multe detalii

39,00 lei

Adauga la lista dorintelor

 • Indicaţii: Datorită acţiunii fibrelor care, în combinaţie cu lichidele, îşi măresc volumul şi curăţă cu delicateţe toxinele şi resturile alimentare din pliurile tubului digestiv, ColonHelp are numeroase beneficii pentru sănătate:

  - contribuie la reglarea tranzitului intestinal, atât în constipaţie, cât şi în diaree;
  - reduce senzaţia de foame, fiind de ajutor în curele de slăbire;
  - ajută la menţinerea nivelului normal de colesterol şi trigliceride din sânge, susţinând sănătatea aparatului cardiovascular;
  - contribuie la menţinerea glicemiei în limite normale;
  - ajută la menţinerea unei flore intestinale sănătoase, contribuind astfel la sănătatea sistemului imunitar.

  Precauții/contraindicaţii: Pentru copiii sub 12 ani, femeile gravide sau cele care alăptează, persoanele cu afecțiuni grave, persoanele cu alergie la oricare dintre ingrediente, se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs.

  Condiții de păstrare: Flaconul este sigilat. După deschiderea flaconului vă recomandăm păstrarea acestuia în frigider sau într-un loc ferit de lumină și umezeală, la o temperatură de maximum 22 grade Celsius și o umiditate relativă a aerului de maximum 75%.

  Termen de valabilitate: 18 luni de la data fabricaţiei, respectând condițiile de păstrare specificate mai sus. Data fabricației și data expirării sunt trecute pe capacul flaconului.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

ColonHelp x 240g

ColonHelp x 240g

ColonHelp este un supliment de fibre alimentare 100% natural, din plante de cea mai bună calitate, destinat detoxifierii intestinale.