Zir-Fos, 12 plicuri

Zir-Fos, 12 plicuri

8020030100022
In stoc
40,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Supliment alimentar pentru reechilibrarea florei intestinale.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Printr-o administrare simplă, Zir-Fos® reglează toate tulburările tranzitului intestinal, fiind singurul produs farmaceutic cu rezultate benefice atât în ameliorarea constipaţiei, cât şi în tratarea diareei, odată cu alte probleme specifice disconfortului abdominal.

Ingredientul activ probiotic, Bifidobacterium longum W11®, este cea mai comună tulpină de bifidobacterii descoperite la om. Printr-o formulă inovatoare, tulpinile vii de Bifidobacterium longum ajung direct la nivelul colonului, unde aderă la mucoasa intestinală, repopulează flora şi uşurează eliminarea produşilor neabsorbiţi.

Ingredientul prebiotic, reprezentat de Actilight®, este un zaharid patentat, nedigerabil și neabsorbabil, care ajunge nemodificat în colon, unde devine hrană specifică numai pentru tulpinile de Bifidobacterium longum W11®.

Vitaminele din grupul B (B1, B2, B6, B12), atât de necesare bunei funcţionări a organismului, sunt asigurate deZir-Fos® în cantităţile necesare aportului zilnic normal, respectând reglementarile în vigoare la nivel european.

 

Cum se administrează Zir-Fos® ?

 

Zir-Fos® poate fi utilizat de către orice pacient, indiferent de vârstă sau greutate. În plus, gustul plăcut de caramel îl va face îndrăgit de toţi membrii familiei. Doza recomandată este de 1 plic pe zi, la cel puţin 2 ore după masă, sau între două administrări de antibiotic, dacă este cazul.

Conţinutul unui plic se dizolvă într-un sfert de pahar de apă sau lapte şi se administrează imediat după preparare.

Daca urmaţi un tratament antibiotic de 7-10 zile este bine să începeți administrarea Zir-Fos® din antepenultima zi de tratament antibiotic (ziua 5, respectiv 8). Dacă medicul v-a recomandat însă un tratament antibiotic de cel puţin două săptămâni, atunci este de preferat să începeţi administrarea Zir-Fos® din prima zi de tratament antibiotic şi să mai continuaţi încă 10 zile după ce aţi terminat respectiva cură antibiotică.

Astfel, flora intestinală depopulată de tratamentul antibiotic, se va reface în mod eficient.

 

Tratamentul de refacere a florei intestinale trebuie sa cuprinda si:

  • dietă echilibrată și adaptată condiţiilor de apariţie şi manifestărilor clinice;

  • produse de repopulare a florei intestinale;

  • antibioterapie specifică în anumite cazuri;

  • măsuri de echilibrare hidroelectrolitică şi eventual de susţinere a funcţiilor vitale.

În toate situaţiile însă, tratamentul de refacere a florei intestinale nu trebuie să lipsească din schema terapeutică, el fiind indispensabil unei vindecări de durată.

 

Atentionari:

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variant si echilibratasi un stil de viata sanatos.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Acest produs poate contine urme de lapte sau soia si contine o sursa de fenilalanina.

Se recomanda pastrarea la o temperature ce nu depaseste 25 de grade Celsius.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte