Walmark Silymarin Milk Thistle 7000...

Walmark Silymarin Milk Thistle 7000 mg x 60 cpr

8596024010092

Farmacia Silva va recomanda Walmark Silymarin Milk Thistle 7000 mg

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Walmark Silymarin Milk Thistle 7000 mg este recomandat in special in cazul afectiunilor hepatice pentru un suport intens al  ficatului, contribuind la regenerarea celulelor hepatice.

Contine silimarina din extract standardizat din fructe de Armurariu ce contribuie la regenerarea celulelor hepatice
Portia zilnica recomandata contine o concentratie ridicata si optima de armurariu si silimarina ce asigura o protectie intensiva a ficatului, având proprietati antioxidante si de detoxifiere
Recomandat in mod special persoanelor al caror ficat este suprasolicitat si functionarea normala a acestuia trebuie sustinuta
Adecvat pentru utilizarea pe termen lung pentru o eficienta maxima

Armurariul (silybum marianum) este o planta utilizata de secole pentru sprijnirea sanatatii ficatului. silimarina, partea activa a Armurariului, este un complex de bioflavonoide extras din fructele acestei plante. studiile stiintifice au indicat ca Armurariul cu o cantitate ridicata de silimarina poate ajuta la sustinerea functionarii normale a ficatului.

Efecte ale silimarinei:

- Mentine sanatatea functiilor hepatice si sustine procesul fiziologic de detoxifiere al ficatului;
- Protejeaza celulele hepatice de efectul nociv al radicalilor liberi;
- Mentine functiile de baza ale ficatului si contribuie la procesul de regenare a celulelor hepatice, sprijina digestia.

Portia zilnica recomandata (2 comprimate filmate) contine:

Greutate /2 cpr: silimarina 450,0 mg, din extract min.25-30:1 din fructe de Armurariu (silimarina 80%; silibina 30%) 562,5 mg.

Ingrediente:

Agenti de incarcare: carbonat de calciu, celuloza microcristalina, carboximetilceluloza de sodiu reticulata; extract 25-30:1 din fructe de Armurariu (silybum marianum), cu 80% silimarina si 20% silibina; agenti de glazurare: hidroxipropil metilceluloza, celuloza, talc, glicerol, trigliceride cu catena medie, dioxid de titan, complex de cupru cu clorofile si clorofiline; agenti antiaglomeranti: stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

Mod de administrare:

Ca supliment alimentar, câte 2 comprimate filmat pe zi, dupa masa.








Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte