OTC
Farmactive Silver spray cu argint si...

Farmactive Silver spray cu argint si acid hyaluronic x 125 ml

8000246002952
In stoc
56,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Farmacia Silva va recomanda Farmactive Silver spray cu argint si acid hialuronic  x 125 ml.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Compozitie:
Argint coloidal 2%,acid hialuronic 0,2%,caolin ușor, dioxid de silicon, amestec de propelanți

Utilizare:
Tratamentul topic și temporar al leziunilor de piele neinfectate (de exemplu tăieturi, abraziuni,răni,arsuri minore,plăgi post-operatorii, ulcere de decubit sau de presiune, iritații provocate de incontinență urinară și scutece).

Desrierea produsului:
Spray-ul Farmactive Silver este un pulverizator spray-pudră, ce conține elemente de argint coloidal și acid hialuronic (sare sodică).Argintul coloidal are proprietăți antibacteriene ce ajută la prevenirea contaminării microbiene de la îmbrăcăminte și protejează rana de bacteriile externe.

Acidul hialuronic  este un polizaharid conținut în mod natural în țesutul de lagătură al corpului uman,exercitînd funcții de umezire și lubrifiere.În timpul procesului de vindecare a leziunii, proprietățile de umezire ale acidului de hialuronic ajută la mișcarea celulelor fiziologice și difuzarea moleculelor solubile în apă.

Argintul și acidul hialuronic sunt în formulă cu caolinul ușor  și dioxidul de silicon care are proprietăți absorbante și controlează exudații,creînd un micro-mediu favorabil pentru vindecarea naturală a rănii.


Mod de utilizare:
Curățați atent rana, agitați bine sticluța și ținînd-o în poziție verticală la aproximativ 10cm distanță de la rană , pulverizați o cantitate suficientă pentru a acoperi suprafața rănii.
Pulverizați în intervale scurte pentru a evita dispersia pudrei în aer.
După utilzare, acoperți cu tifon steril.După utilizare, puneți capacul.
Repetați aplicarea o dată sau de două ori pe zi,după necesitate, după verificarea leziunii și curățarea corectă a suprafeței cu apă sau cu soluție salină.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte