Fitodiab x 60 comprimate Hofigal

Fitodiab x 60 comprimate Hofigal

5944723004387
In stoc
10,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.
Produsul are acțiune hipoglicemiantă, hipolipemiantă, antioxidantă.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Compoziție: 1 comprimat conţine 100 mg pulbere din fructe de afin (Myrtilli fructus), 75 mg pulbere din frunze de dud alb (Mori alba folium), 50 mg pulbere din teci de fasole fără seminţe (Phaseoli fructus sine seminibus), 25 mg pulbere din frunze de mesteacăn (Betulae folium) şi excipienţi (lactoză, amidon de porumb, polivinilpirolidonă K30, hidroxipropilmetilceluloză, stearat de magneziu, talc) până la 450 mg.
Recomandări: Produsul are acțiune hipoglicemiantă, hipolipemiantă, antioxidantă. Poate fi folosit ca adjuvant în diabet zaharat de tip II (noninsulino-dependent) cu sau fără exces ponderal. Prin acţiunea sa preponderent periferică, produsul poate fi asociat insulinoterapiei în diabetul zaharat de tip I (insulino-dependent), inducând o mai bună echilibrare a bolii, fără ca insulinoterapia să fie întreruptă.
Precauţii: utilizarea produsului în asociere cu medicaţia antidiabetică convenţională impune un control medical şi de laborator periodic. Produsul este bine tolerat, dar la bolnavii cu ulcer gastric sau duodenal, pentru a evita eventualele iritaţii gastro-duodenale, comprimatele se vor administra în timpul mesei.
Mod de administrare:
Dependent de tipul bolii şi de nivelul glicemiei, doza utilizată variază între 2-6 comprimate/zi şi anume:
- la bolnavii cu diabet zaharat de tip II, cu nivelul glicemiei cuprins între 120-150 mg/dl, 2 comprimate/zi la fiecare masă principală;
- la bolnavii cu diabet zaharat de tip II, cu nivelul glicemiei cuprins între 150-200 mg/dl, 4 comprimate/zi, câte una la fiecare din cele trei mese principale şi una la gustarea de la ora 11;
- la bolnavii cu diabet zaharat de tip II, cu nivelul glicemiei mai mare de 200 mg/dl, 6 comprimate/zi, câte una la cele trei mese principale şi la cele trei gustări.
Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând 6 blistere (10 comprimate / blister).
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte