Diabetiker x 30 cp

X03676

O alimentatie rationala si naturala permite realizarea unui aport corespunzator de vitamine esentiale, dar modul de viata contemporan si obiceiurile alimentare conduc in mod frecvent la carente vitaminice.

Mai multe detalii

Adauga la lista dorintelor

 • Compozitie:

  1 tableta comtine:
  90 mg=vitamina C
  18 mg=vitamina E
  7,5 mg=niacina
  3.0 mg=acid pantotenic
  2,0 mg=beta-caroten
  6,0 mg=vitamina B6
  1,5 mg=vitamina B2
  2,4 mg=vitamina B,
  0,3 mg=acid tolic
  0,03 mg=biotina
  0,0015 mg vitamina B12
  12,0 mg=zinc
  0,20 mg=crom

  Actiune:

  In ce situatii este deosebit de diticil de a asigura un aport normal de vitamine ?
  In situatia in care se urmareste normalizarea greutatii corporale prin intermediul unei diete severe se realizeaza o reducere a numarului de calorii. Acest fapt determina in mod frecvent si o scadere a cantitatii de vitamine preluate de organism.

  In situatia in care eliminarea urinara a vitaminelor si a substantelor minerale este crescuta, cum ar fi in cazul persoanelor cu diabet zaharat.

  In situatiile prezentate este foarte importanta asigurarea unui aport corespunzator de vitamine. in continuare dorim sa va explicam care vitamine sunt deosebit de importante si de ce este recomandat produsul Diabetiker-Vitamine persoanelor cu diabet zaharat, care urmeaza un plan dietetic specific acestei boli.

  Indicatii:

  O alimentatie rationala si naturala este in masura sa asigure organismului un aport corespunzator de vitamine esentiale, dar din cauza modului de viata si alimentatie moderne se pot produce in mod frecvent deficite ale acestor substante. Prin intermediul produsului Diabetiker-Vitamine se asigura suplimentarea cu substante, care au un rol important in metabolismul glucidic, acestea fiind reprezentate de catre vitaminele B1, B2, B6, B12, acidul folie, niacina, acid pantotenic, biotina. vitaminele C, E. provitamina A, precum si de oligoelementele crom si zinc.

  Pentru un plan alimentar deosebit in cadrul diabetului zaharat.

  Aveti grija la o alimentatie bogata in substante nutritive!

  O alimentatie sanatoasa si echilibrata asigura organismului nostru toate vitaminele importante, substantele minerale si oligoelementele necesare, in cazul unui plan alimentar neechilibrat, aportul de substante nutritive nu este optim.
  Chiar si persoanele care sufera de diabet, sufera de multe ori de un aport insuficient de anumite vitamine si substante minerale. Suplimentar, este posibil sa creasca necesarul acestor substante vitale, daca din cauza dezechilibrelor metabolice, substantele nutritive sunt excretate sau consumate in exces.
  Tabletele pentru diabetici Doppelherz®aktiv Diabetiker Vitamine au fost concepute in mod special pentru aceste persoane. Cu o tableta se realizeaza un aport deosebit, pentru a echilibra necesarul de multe ori crescut de vitamine, minerale, oligoelemente.
  Vitaminele pentru diabetici de la Doppelherz® aktiv Diabetiker Vitamine faciliteazao ingrijire tintita cu vitamine compuse special si care au in compozitia lor magneziu, precum si zinc, crom si seleniu``. Astfel, poate fi acoperit necesarul deosebit al diabeticilor prin excretia crecuta, de exemplu de magneziu.
  Vitaminele B asigura, impreuna cu magneziul, in special necesarul energetic al celulelor. Acestea sunt necesare pentru a transforma in energie anumite componente ale alimentelor (de exemplu, hidratii de carbon). Aceasta energie este necesara pentru transmitatorii neuronali si pentru functionarea sistemului nervos.
  Aportul de vitamine B este important, in special pentru sistemul nervos si piele. Vitaminele Bl2, B6 si acidul folie sunt importante pentru un continut echilibrat de homocisteina. Aceasta este importanta pentru mentinerea sanatatii sistemului circulator.
  Administrarea zilnica a 1 tableta de Diabetiker-Vitamine permite o completare a aportului vitaminic, mai ales in conditiile unui necesar crescut, acest fapt avand efecte benefice asupra metabolismului si a intregului organism.

  Recomandare importanta!
  Suplimentarea cu zinc, crom si vitamine la persoanele cu diabet, in conditiile frecvente ale unui necesar crescut nu poate substitui planul terapeutic dorit, ci il poate numai completa. in acest caz sunt valabile principiile dietei persoanelor cu diabet zaharat, asociate cu un mod de viata rational, activitate fizica, controlul greutatii corporale si cu administrarea de medicamente. Aceasta schema terapeutica este supusa controlului medicului.

  Mod de administrare:

  Se recomanda administrarea zilnica a 1 x 1 tableta de Diabetiker-Vitamine prin inghitirea ei nemestecata.
  Este preferabila administrarea dupa masa. Coloratia pigmentata a tabletelor este data de catre vitaminele din compozitia ei si poate varia. Acest aspect este tipic calitatii produsului.

  Substantele nutritive pentru-neutraitzarea radicalilor liberi si pentru apararea celulara.
  Deoarece in metabolismul diabeticilor se ajunge de multe ori la formarea radicalilor liberi, trebuie luat in considerare un aport suficient de substante nutritive antioxidante.

  Vitaminele C, E si seleniuI sunt importante pentru mentinerea balantei intre producerea de radicali liberi si indepartarea acestora din organism; in plus, seleniul stabilizeaza celulele si intervine in functionarea lor, indeplinesc astfel importante functii in apararea celulara.

  Oligoelementele si magneziul pentru metabolismul glucozei
  Microelemeritele crom si zinc, la fel ca si mineralul magneziu sunt importante pentru balanta valorilor glicemiei. Cromul si zincul sunt necesare pentru formarea, depozitarea si actiunea insulinei.

  Recomandare de administrare
  Zilnic, se va lua o tableta nemestecata in timpul mesei, cu o cantitate suficienta de lichid. La nevoie, tabletele se pot imparti in jumatate.

  Observatie importanta:
  O suplimentare a necesarului de cele mai multe ori crescut de vitamine, oligoelemente si antioxidant! pentru diabetici nu poate inlocui planul obligatoriu de tratament din cadrul diabetului. in cadrul regimului alimentar si de viata al diabeticilor sunt importante urmatoarele aspecte:
  un mod de viata ordonat, miscare suficienta, controlul greutatii, administrarea de medicamente recomandate de medicii specialisti.

  Datorita compozitiei lor deosebite. Vitaminele pentru diabetici Doppelherz®aktiv Diabetiker Vitamine sunt recomandate alimentatiei din cadrul diabetului zaharat in cadrul unui plan dietetic.

  Produs pentru suplimentarea bilantului nutritiv, destinat adultilor si copiilor, care urmeaza un plan dietetic special, recomandat persoanelor cu diabet zaharat. Ce rol are metabolismul glucidic? Energia rezultata din utilizarea glucidelor este necesara functionarii intregului organism, dar mai ales sistemului nervos, datorita faptului ca formarea si conducerea influxului nervos sunt dependente de un aport energetic corespunzator. Pentru o utilizare optima a glucidelor in organism este nevoie de interventia unui hormon numit insulina. Persoanele cu diabet zaharat sintetizeaza insulina in cantitati insuficiente sau nu reactioneaza la actiunea acesteia, fapt ce determina o afectare a procesului de degradare al glucidelor si a formarii de energie. Acest proces are efecte negative asupra sistemului nervos si circulator Din acest motiv, in cazul persoanelor cu diabet zaharat, se impune asigurarea unui aport zilnic corespunzator de vitamine implicate in metabolismul glucidic si in procesul de transformare al glucidelor in energie Acest fapt reprezinta o conditie indispensabila mentinerii starii de sanatate a vaselor si a nervilor. Ce rol au diferite vitamine? Functionarea metabolismului glucidic este dependenta de activitatea diferitelor vitamine si substante minerale. Vitamina B, este necesara procesului de transformare al glucidelor in energie. In cazul acumularii glucozei, aceasta va fi transformata in asa numitul sorbitol, care afecteaza furnizarea de energie catre nervi. Un aport corespunzator de vitamina B, dar si de vitamina B6 va determina stimularea procesului de transformare a glucidelor in energie, acest fapt contribuind la mentinerea starii de sanatate a nervilor si a vaselor sanguine. Vitamina Bl2 stimuleaza procesul de regenerare al unui nerv, care a fost lezat iar vitaminele B2, biotina, niacina, riboflavina si pantotenatul functioneaza ca enzime in cadrul metabolismului glucidic exercitand astfel, efecte benefice asupra nervilor si a vaselor sanguine. Vitaminele C, E si provrtamina A sunt denumite `antioxidanti`. Acestia protejeaza organismul nostru de actiunea asa numitilor radicali liberi, care sunt compusi agresivi rezultati in urma influentelor nocive permanente ale mediului inconjurator. Un aport corespunzator de vitamine cu rol antioxidant trebuie asigurat mai ales persoanelor cu diabet zaharat. in afara de aceste substante, persoanele cu diabet zaharat au nevoie de oligoelementele importante, cum este zincul, deoarece ei elimina cantitati crescute din acest mineral si datorita faptului ca zincul are un rol important in sinteza, depozitarea si eliberarea insulinei. Se recomanda persoanelor cu diabet zaharat asigurarea unui aport corespunzator de crom, deoarece acest oligoelement are un rol esential in cadrul metabolismului glucidic. Acordati atentie aportului deficitar!

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Diabetiker x 30 cp

Diabetiker x 30 cp

O alimentatie rationala si naturala permite realizarea unui aport corespunzator de vitamine esentiale, dar modul de viata contemporan si obiceiurile alimentare conduc in mod frecvent la carente vitaminice.